Berber Beauty - Bázikus Testápolás

Sziasztok! 


Biztos vagyok benne, hogy már többen is ismeritek a BERBER BEAUTY termékeket, de szeretném azokkal is megismertetni akik még nem és figyelmetekbe ajánlani milyen szuper jó karácsonyi akcióval várnak minket. :)










Én már több Berber Beauty terméket is használtam és azt kell mondjam, hogy nagyon a szívemhez nőttek és nem is értem mostanság miért nem spájzolok be magamnak belőlük :) 

Na de ez most másképp lesz ! 

Mindenki spájzolja be, mert ez az egyik vezető bázikus márka a hazai thalasso natúrkozmetikum piacon a legszélesebb lúgosító termékpalettával. 




Amikor kezdték, a  Holt-tengeri iszappakoláson kívül más agyagokat nem ismertünk itthon, Ők terjesztették el, Antal Vali és a Bionom első hazai forgalmazójuk segítségével.









Mint ahogy azt már írtam is az ünnepek közeledtével szuper jó akciókkal kedveskednek nekünk.








Többek között a Karácsonyi  csomagokkal mint a Bounty érzés, a Csupa Csoki vagy a Berber "SEBAJ" Pakk.

De ezeken felül még itt van a Szahara csókja és a Berber olajsor 5 db saját választott szettben.







TÉLEN, NYÁRON BERBER "SEBAJ" PAKK

NINCS ITT BAJ, HA VAN OTTHON BERBER "SEBAJ" ??!

HŰSÍTŐ ALGÁS " SEBAJ"

A Berber Beauty Bázikus Kozmetikumok nem gyógyhatású készítmények, hanem olyan kozmetikumok, amelyek összetevői között felhasználunk a népi gyógyászat által évezredek óta tradicionálisan alkalmazott növényeket és tengeri algákat, agyagot, amelynek gyógyhatását manapság kezdi csak elismerni hivatalosan is az orvostudomány. Ezen okok miatt a termékek
leírásainál is igyekeztünk elkerülni pl. a fájdalom-csillapító kifejezés használatát, még akkor is, ha a termék eredeti neve „anti-dolour” volt franciául… de mivel itt egy kozmetikumról van szó, összetevőit gondosan úgy válogattuk össze, minden tekintetben tökéletesen megadja a testünknek, ízületeinknek, csontjainknak azt a kellemes, jótékony hatású ’wellness érzést’, amely miatt általában oly szívesen fel szoktuk keresni a thermálvizű gyógyfürdőket, vagy ellátogatunk feltöltődni nyomelemekkel és
ásványokkal a Holt-tenger partjára…

Azzal is tisztában vagyunk, bármely betegségre a leghatásosabb gyógyír a vidámság és a móka, ezért ebben a kis csomagban egyszerű természetes szerekkel, a tenger kincseivel az algákkal, zöld agyaggal, esszenciális olajkompozíciókkal gyorsan ’MATTOT’ adunk a bajnak, azaz, ha nincs semmi baj, akkor csomagunk kitalált fantázia neve legyen ’ SEBAJ’ !

Akik jártak már turistaként Tunéziában, biztosan elvitték őket a Szahara felé tett kiránduláson MATMATA városka mellett.
Ez egy nagyon ősi kis település volt Tunéziában, amikor is egy földrengés következtében az egész várost jóformán maga alá temette a kősivatag… megmenekült lakói később újjáépítették, egy újabb városkát építettek a régi romok mellett, tehát ez a történet is az Ember örök túléléséről és kitartásáról szól, ezért tiszteletből, a "MATT A BAJNAK ÉLJEN MATMATA" szójátékkal is jellemezhetnénk „gondűző” csomagunkat...

Mit is tettünk bele, hogy mindig csak ’ SEBAJ ’ legyen ?





BERBER CSUPA CSOKI CSOMAG


A csokoládét mindenki szereti, főleg a csupa Berber Csokit!
Kényeztesd magad tetőtől talpig csokoládéval, kend be magad jó vastagon Csokoládés Agyagos Pakolással, utána jöhet egy bódító csokimasszázs vagy Berber Sófürdődbe önts 1 kupakot csak a csokiolajból, és engedd neki, hagyd, hogy elkápráztasson, elkábítson, csábítson és megvadítson.. egész testedre,arcodra, lábadra, gyönyörű kebleidre, nyakra, vállaidra! Persze hogy tartalmaz vitaminokat (A, B2, B6, C és E), ásványi anyagokat, nyomelemeket (kalcium, vas, cink, réz, kálium, magnézium, foszfor) és egy kis koffeint..
A tiszta csokoládé buja édes illata, mint az köztudott, erőteljesen képes stimulálni az érzékeket és extra boldogságérzetet ad.

BERBER TIPP: NE CSAK EDD, HA KENHETED IS:))










A " BOUNTY " ÉRZÉS  Csomagunk kényeztető, édes élvezetet nyújt. Ápolja a bőrt, miközben kellemes kikapcsolódást biztosít. Az eredmény puha, finom illatú, bársonyos tapintású bőr. S EZ NEM CSAK REKLÁMSZÖVEG !
Próbálja ki, az eredményt garantáljuk !






Az én egyik nagy kedvencem a Ghassoul arc- és test agyag, mert kiváló mosakodáshoz, intenzív tisztító erejénél fogva arc- és testpakolásként,  valamint a haj tisztításához is. 

Igen jól látjátok, ez egy több funkciós kis csoda :) 







Szerezd be Te is a világ egyik legjobb Ghassoulját míg lehet kapni! 




Most még egy jó kis játékkal is kedveskednek Nektek. :) 


Aki a megrendelésnél a megjegyzéshez beírja a Szépségnegyvenfelett kódot, részt vehet egy sorsolásban mégpedig úgy, hogy a vásárlásnál kapott sorszámok alapján fognak kihúzni, és január 31.-ig egy 20 000 ft értékű ajándékcsomagot sorsolnak ki,  méregtelenítő lúgosító natúrkozmetikumokból. 

A kód: Szépségnegyvenfelett


....és még egy jó hír ! 

Ha a hírlevélre feliratkoztok, a Berber hírekre, azonnal a Tiéd lehet egy 2000,-ft-os vásárlási kupon, amelyet bármelyik termék megvásárlásakor felhasználhattok.



Ha van kedvetek megismerkedni a Berber Beauty termékeivel és még egy kis játékhoz is, akkor feltétlenül látogassátok meg a honlapjukat :) 




Remélem a jövőben Ti is megtapasztaljátok ezeknek a termékeknek a jótékony hatását és nagy kedvelőivé fogtok majd válni a Berber csodáknak. :)




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt