Uriage Isodense termékcsalád


Sziasztok ! 


Nagy boldogságomra tesztelésre kaptam jó pár Uriage terméket, ezért ha Ti is kíváncsiak vagytok több termékükre is, akkor szeretném majd Nektek termékcsaládonként bemutatni őket. 



Az Uriage márkáról

Uriage kozmetika, Uriage – a termálvíz jótékony hatásaival. A legigényesebb bőr elsőrangú ápolására készült termékcsaládot forgalmazó márkát, a francia Uriage-t, 1992-ben alapították. 

A gyökerei azonban jóval mélyebbre nyúlnak: a gyógyforrást, amelynek vize az Uriage márka legfontosabb összetevője, már kétezer évvel ezelőtt felfedezték.
Az Alpok szívéből fakadó Uriage termálvíz, amely a francia Grenoble mellett tör fel, évszázadok óta ismert páratlan gyógyító hatásairól. 
Biológiai szempontból makulátlanul tiszta, ásványi anyagokban és nyomelemekben természetesen gazdag; kiegyensúlyozott összetétele tökéletes összhangban áll a bőrrel - erősít, véd, hidratál és megnyugtat. 

Az Uriage gyógyvíz-alapú bőrápoló termékek innovatív technológiával és szabadalmazott aktív összetevőkkel ötvözik a forrásvíz jótékony hatásait. 
A Laboratoires d’Uriage Dermatologiques a világ minden tájáról származó bőrgyógyász és gyógyszerész szakértőkkel közreműködve fejleszti ki termékeit. Ezek mindegyike megfelel a legszigorúbb elvárásoknak és gyógyszeripari szabványoknak, hipoallergén, nem komedóképző és parabénektől mentes. A legérzékenyebb bőr ápolására is alkalmasak. 

Az Uriage termékek, amelyek mára a világ több, mint 70 országában megvásárolhatók, életkortól függetlenül, minden bőrtípusra alkalmasak. 
Gazdag kínálatukban a bőr-és testápolás mellett többek között a hajápolásra ill. fényvédelemre készült termékek is megtalálhatóak.  
A biotechnológiai kutatásoknak köszönhetően az Uriage termékei az innovatív, szabadalmazott aktív hatóanyagok széles skáláját tartalmazzák. 





Amit először szeretnék Nektek bemutatni az az Isodense ránctalanító és bőr megereszkedés elleni termékcsalád.














Az első termék az Uriage Isodense kisimító szemkörnyékápoló gél 15 ml.




Nagyon jól hidratáló könnyű állagú krém. Az apró ráncokkal szépen elbánik és csodásan eltünteti a karikákat és a püffedést.
Én reggel és este is ezt használom és azt vettem észre, hogy mióta kenegetem, olyan üde lett  a tekintetem. :)   








A második az Uriage Isodense intenzív szérum öregedés ellen 30 ml.






Könnyű és selymes (picit gélesnek mondanám) állagú krém, amit én inkább nappalra a sminkem alá használok, mert egyrészt  bőven elég nappalra, másrészt nagyon jól táplálja a bőröm és smink alapnak is tökéletes. 
Úgy vettem észre, hogy még a tágabb pórusaimat (nincs sok, csak a nózimon néhány) is picit finomította.











 A harmadik az   Uriage Isodense feszesítő krém a ráncok ellen 50 ml.






Sűrű, de egyáltalán nem nehéz és nem zsíros, könnyen felszívódó  krém. A fáradt kissé megereszkedett bőrt nagyon szépen regenerálja és táplálja. 
Éjszakai krémnek használom pont a sűrűsége miatt, mert így éjszaka tudja kifejteni a jótékony hatását :) 











Ami még nagyon tetszik ezekben a krémekben, az a csőrös adagolója. Abszolút nem érintkezik a flakonban lévő krém a bőrrel tehát nincs semmi esélyük minden féle baciknak bele jutniuk. :) Ez szerintem szuper és nagyon ritka ez a fajta megoldás. Épp ezért minden krémet így kéne tárolni és adagolhatóvá tenni :) 











Ezt a termékcsaládot, főként az én vagy a még idősebb korosztálynak és csakis száraz, érzékeny bőrűeknek ajánlom.
Nagyon kellemes enyhe illatú krémek (kivéve a szemránckrém, mert az illatmentes), melyek teljes körű használata valóban szépen helyreállítja, regenerálja az érett bőrt. 
Nálam látványos a hatás az biztos :)





Az Isodense termékcsaládról és a többi Uriage termékről ITT  bővebben is olvashattok, és ITT tudjátok megnézni, hogy a hozzátok legközelebb eső patika hol található, hogy be tudjátok szerezni kedvenceiteket. :)






Használtok Uriage termékeket? Ezek közül próbáltátok már valamelyiket?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés