Dr.Organic Lábápoló krém bio méhpempővel




Sziasztok ! 

A nyár és a szandálos jó idő közeledtével egy lábápoló krémet szeretnék Nektek bemutatni amit a Medostore - tól kaptam tesztelésre. 
Persze itt nem csak egy sima lábápolóról van szó, ami segít karbantartani a a bőrkeményedéstől megtisztított lábakat, hanem erősíti is és egyben enyhíti a seprű vénák megjelenését. 



Dr.Organic - Méhpempő lábápoló krém (200 ml)






"Méhpempő, vadgesztenye, propolisz, shea vaj, aloe vera és számos további gyógynövény kivonatát tartalmazó könnyen felszívódó lábápoló krém, amely enyhíti a “nehéz láb” érzését és a halvány seprűvénák megjelenését."



"Egyedülálló növényi összetevőivel hatékonyan kezeli a fáradt, elnehezült lábak felületi visszeres értágulatait. Serkenti a keringést, erősíti a vénákat, enyhíti  a felületi vénatágulatokat.
A Dr. Organic csak a legnemesebb természetes és organikus alapanyagokat hasznosítja készítményeiben, amiket a világ legkülönbözőbb részeiről szereznek be. A Dr. Organic termékek nem tartalmaznak parabéneket, SLS-t, tartósítószert, vagy mesterséges illatanyagokat és nem tesztelték őket állatokon."










Már amikor masszíroztam bele a lábaimba térdtől lefelé, akkor éreztem egy nagyon kellemes melegséget, egy nagyon jóleső érzést a vádlimban és a lábfejemben, sőt még a talpamban is.


Valóban pihenteti és nyugtatja a lábakat, ráadásul hosszú távon finom puhán is tarja és megakadályozza azt is, hogy a bőrkeményedés kialakuljon.


Az illata nagyon érdekes mézes, de inkább méhpempő illat. Állagra egy nagyon sűrű, de jól felszívódó krém, amiből használatkor kevés is elég, így ez 200 ml-s kiszerelés biztos, hogy nagyon sokáig elég lesz. 
Aminek nagyon örülök, mert egy nagyon jó termék és így sokáig élvezhetem a jótékony hatását.



Biztos vagyok benne, hogy a Dr. Organic termékcsalád többi tagja is méltó lehet a nevéhez, mert ezen a lábápolón kívül amiket még korábban próbáltam, hát mindegyikről csak jót tudok mondani. :)




További Dr. Organic termékeket és egyéb szépségápolási és egészségünk védelmére szolgáló termékeket is megtalálhattok a Medostore szépség és egészség oldalán.







Ti használtok Dr. Organic termékeket? Van köztük olyan amit nagyon szerettek? Vagy esetleg olyan amit nagyon nem ?





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés