Uriage Bariésun illat és károsanyagmentes napvédelem



Sziasztok! 

Bár most elég vacak kinn az idő, de lassan nyakunkon a nyár és ilyenkor gondoskodnunk kell a gyerkőcök és a saját bőrünk napvédelméről is. 

Ezért szeretnék Nektek bemutatni néhány nagyon szép összetevőjű fizikai fényvédelemmel ellátott Uriage Bariésun illatmentes napozó terméket. 




Felnőtt fényvédelem





Uriage Bariésun Illatmentes Spray SPF50+

"Testre és arcra. Azonnal beszívódik, nem ragad.
SPF 50+ rendkívül erős védelem - Világos bőrre, napérzékeny, napallergiás bőrre, erős napsugárzás esetén. Ajánlott pigmentfoltok és a gyógyszerek által kiváltott fényérzékenység ellen. 
Véd a napsugárzás okozta idő előtti bőröregedés és hosszú távú sejtkárosodásokkal szemben."






Ez egy nagyon jó és könnyű állagú napozó spray, nem ragad, könnyen felszívódik és ami nagy pozitívum számomra, hogy illatmentes, ami az én allergiára hajlamos bőrömre tökéletes. :) 





Uriage Bariésun Illatmentes Arckrém SPF50+

"50+ faktoros illatmentes arckrém illatanyagokra érzékeny bőrre. Világos bőrre, napérzékeny, napallergiás bőrre, erős napsugárzás esetén. Ajánlott pigmentfoltok és gyógyszerek által kiváltott fényérzékenység ellen. 
Véd a napsugárzás okozta idő előtti bőröregedés és hosszú távú sejtkárosodásokkal szemben.

Mint az Uriage összes fényvédője, ez is magasan tolerált, nem tartalmaz Octocrylene-t, alkoholt, parabent. Hipoallergén, nem komedóképző, erősen vízálló, homokozásálló.

Uriage termálvízben gazdag, megerősíti a bőr barriert, nyugtatja, hidratálja a napozással igénybe vett bőrt. Érzékeny és napallergiás bőrre is ajánlott.  Kellemesen használható, nem ragad, azonnal felszívódik."






Na ő egy nagyon jó kis készítmény. :) Mégpedig azért, mert egy igazán jó állagú, nem zsíros, nem ragacsos krém, ami a mindennapi védelemre tökéletes. 

Smink alá hidratálónak is tökéletes, így legalább a tuti fényvédelem is le van tudva. 

Itt is meg kell említenem, hogy illatmentes, tehát az érzékeny bőrűek is bátran használhatják (mint mindegyik terméket amit most bemutatok). 













Gyermek fényvédelem







Uriage Bariésun Kid Gyerek Spray SPF 50+

"Csúcsteljesítményű fényvédelem gyermekek érzékeny bőrére 1 éves kortól. Arcra és testre. Erősen vízálló, homokozásálló. 0% Octocrylene, 0% Paraben, 0% illat.
A BARIÉSUN az Uriage fényvédő termékcsaládja, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy garantálja a maximális biztonságot és kiváló toleranciát a legérzékenyebb bőrtípusok számára is.  A fotostabil, széles spektrumú UVA / UVB szűrőrendszerrel, EU ajánlást meghaladó ultra UVA védelemmel rendelkező termékek különlegesen, két szinten védik a sejteket:
  • Szabadalmaztatott Aquaspongin® komplex tartalma véd az UV sugárzás okozta vízvesztéstől.
  • Antioxidáns pajzsot hoz létre, mely véd az UV sugárzás sejtkárosító hatásától."




Bátran ajánlom minden szülőnek, hogy próbálják ki gyerkőcükön ezt a napvédő sprayt, mert biztos nem fognak csalódni.

Eléggé más termék mint az eddig megszokott fizikai fényvédelemmel ellátott gyermek napozók. Konkrétan arra gondolok, hogy ettől nem lesz panír hatás. 

A panír hatás azt jelenti nálam, hogy bekenjük a gyereket jó kis sűrű napozóval aztán megindul a homokozóba játszani és láss csodát, úgy néz ki mint egy sütés előtt álló rántott hús. :)

Na ennél a napozó spraynél ilyen nincs és nem is lesz. 

Szuper jól felszívódó nagyon könnyed állagú krém ami nagyon jó fényvédelemmel látja el a gyerekek bőrét, tehát nem kell aggódnunk a leégés miatt. 

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy reggel befújjuk vele aztán estig védi, hanem azt, hogy a bőr felületén szinte nem is lesz érezhető, hogy ilyen erős kencét használunk. 

Krisztikém hófehér bőrén már teszteltük a tűző napon és mindenkinek pozitív lett a benyomása. Ő is nagyon szereti használni. :) 
 












Uriage Bariésun Kid Gyerek Tej SPF50+

 

Csúcsteljesítményű védelem gyermekek érzékeny bőrére, 1 éves kortól. Arcra és testre. Erősen vízálló, homokozásálló. 0% Octocrylene, 0% Paraben, 0% illat.
Mint minden Uriage fényvédő, a gyerek tej is magasan tolerált, nem tartalmaz Octocrylene-t, alkoholt, parabent. Hipoallergén, nem komedóképző, erősen vízálló, homokozásálló.
Uriage termálvízben gazdag, megerősíti a bőr barriert, nyugtatja, hidratálja a napozással igénybe vett bőrt. Érzékeny és napallergiás bőrre is ajánlott.  Kellemesen használható, nem ragad, azonnal felszívódik.
A BARIÉSUN az Uriage fényvédő termékcsaládja, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy garantálja a maximális biztonságot és kiváló toleranciát a legérzékenyebb bőrtípusok számára is.  A fotostabil, széles spektrumú UVA / UVB szűrőrendszerrel, EU ajánlást meghaladó ultra UVA védelemmel rendelkező termékek különlegesen, két szinten védik a sejteket:
  • Szabadalmaztatott Aquaspongin® komplex tartalma véd az UV sugárzás okozta vízvesztéstől.
  • Antioxidáns pajzsot hoz létre, mely véd az UV sugárzás sejtkárosító hatásától.

 





Ez a krém egy kicsit sűrűbb, enyhén paníros állagú krém. Ezt főként piciknek, babáknak ajánlom. Vagy olyan gyerekeknek, akiknek plusz védelemre van szükségük és esetleg úgy érzik a szülök, hogy nem elég a spray változat.










Természetesen a gyerekeknek szánt készítményeket felnőttek is bátran használhatják és ha véletlenül a szálláson marad a gyerek napteje akkor sem kell kétségbe esni, mert a felnőtt napozó spray-vel is épp úgy be lehet fújni a pici bőrüket, hisz az is kellő fényvédelemmel van ellátva, szép összetevőkkel, tehát a bőröcskéjüket az ártalmas UVA/UVB sugarak nem fogják megbántani és nem fogunk a bőrüknek ártani.




Mi teljes mértékben elégedettek vagyunk ezekkel a készítményekkel és ami még mellettük szól, hogy ár érték arányban is nagyon jó, ráadásul egy-egy flakon jó sokáig kitart. 



De az igazi nagy tesztelés még várat magára mikor majd a Balaton parton aszalódunk. De bízom benne, hogy mind meg fogja állni a helyét.



A napvédő termékekről további információkat ITT  találtok. A Patikák listáját, ahol megvásárolhatók a készítmények ITT  olvashatjátok

Megjegyzések

  1. Most olvastam a krémmánián, hogy az arckrém kukacosodik sminkeléskor, a gyerek tej viszont nem, pedig ugyanezek az összetevők vannak benne, és ráadásul dupla adag.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem szerencsére nincs vele ilyen problémám. :) De ha ugyan az a gyerek tej összetevője, akkor érdemes azt venni és használni :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés