Eucerin - AQUAporin ACTIVE szemkörnyékápoló


Sziasztok! 


Nemrég vettem ezt a szemkörnyékápolót, mert egyrészt kíváncsi voltam rá, másrészt sok jót olvastam róla. :) 

El is kezdtem rögtön használni, így most már el tudom mondani a véleményem, tapasztalataim.  









"Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló innovatív termék, mely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi. Emellett csökkenti a püffedtséget és a szem alatti sötét karikák láthatóságát.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, mely megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezeken keresztül áramlik a víz a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE nemcsak korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, hanem fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló emellett frissítő ginzenget is tartalmaz és hűsítő applikátorral kerül forgalomba, hogy megakadályozza a püffedést és a sötét karikák kialakulását.


Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló intenzív, 24 órás hidratálást biztosít, hogy a szemkörnyék visszanyerje friss, életteli megjelenését. Mérsékli a püffedtséget és a sötét karikák megjelenését, csökkenti a finom ráncok mélységét. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. A termék illatanyag- és parabenmentes. Szemészeti tesztek bizonyítják, hogy kontaktlencsét viselők is használhatják."










Mielőtt használatba vettem elolvastam milyen problémákra is nyújt segítséget ez a szemkörnyékápoló. 

1. fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi
2. csökkenti a püffedtséget és a szem alatti sötét karikák láthatóságát

Nos, szerencsére sötét karikáim nincsenek, így annak eltüntetésének hatásáról érdemben nem tudok beszámolni. 
Viszont a szem alatti püffedtség néha napján engem is gyötör, és ezzel a problémával valóban azonnal el tud bánni. :) Aminek nagyon örülök, mert így már kezdem sejteni, hogy nem volt kidobott pénz amit kifizettem egy szemkörnyékápolóért. :) 

Na de nézzük tovább......
Abbéli tulajdonsága, hogy rugalmassá, simává teszi a szemkörnyéket, részben igaz. Valóban kellemes állagának köszönhetően rugalmas, hidratált lett a bőröm, simítás ilyen rövid távon egyenlőre annyi, hogy használatakor valóban simább lesz a szemkörnyékem és tényleg enyhébbnek tűnnek a ráncaim is. 
  
Mivel sokat nevetek, vigyorgok, így azért nehéz olyan ránctalanítót találni ami valóban segítene ezen a problémán, de azt azért ki tudom jelenteni, hogy határozottan enyhébbek, kevésbé mélyek a ráncocskák, és ezt még csak rövid távú használat után írom. :) 

Kíváncsi leszek hosszú távon mennyit fog tudni még enyhíteni a ráncok mélységén. De ez majd a krém további használatával kiderül :) 










Ami még nagyon tetszik benne, hogy a fém applikátor segítségével lehet finoman belemasszírozni a gél állagú krémet a bőrbe, ráadásul ettől a fémtől még jó kis hűvös is, így még kellően hűsíti a szemkörnyékem. 

Ráadásul, ha használat előtt betesszük a hűtőbe, akkor még jobban hűsít és még hatásosabban tudja eltüntetni a szem alatti püffedtséget. 

Ez a megoldás egyedi és nekem nagyon, nagyon tetszik. :) 
 


Nagyon remélem, hogy hosszú távon is jó szolgálatot fog tenni. Csodát persze ennél a krémnél sem várok, tehát nem fogok rá haragudni, ha nem tudja a ráncaim elvarázsolni, de megmondom őszintén nem is szeretném. :) 

A ráncocskáim tükrözik, hogy milyen ember vagyok. Vidám, mosolygós, örök optimista. Így nem adom őket soha ! :) 








Ti találkoztatok már ezzel a szemkörnyékápolóval? Esetleg hosszú távú hatásáról is tudtok nekem mesélni ? 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés