VICHY Liftactiv Supreme 1. születésnap




Sziasztok! 

Pénteken 2015.október 30-án a VICHY jóvoltából volt lehetőségem részt venni a Liftactiv Supreme 1. Születésnapján. 

Nagyon örültem a lehetőségek, a nyereménynek, mert a Vichy termékek azok amik egyrészt folyton megtalálhatók a fürdőszobánkban, másrészt ezek azok a termékek amikhez mindig vissza-vissza térek még akkor is ha időnként kikacsingatok más termék iránt. :) 

Régebben is sokat használtam, sőt a blog első bejegyzése három szívemnek kedves Vichy termék bemutatásával indult lassan 1,5 évvel ezelőtt, úgyhogy erre most külön büszke vagyok. :) 

No de mint ahogy írtam tényleg ezek a készítmények azok amikben eddig még nem csalódtam, bármit is sikerült beszereznem és próbálnom. 



A születésnapi rendezvény 16.00-kor kezdődött, ahol nagyon kedves Hölgyek és Urak fogadtak minket. 
25-en kaptunk lehetőséget a részvételre, mérhetetlen sok kedvességgel és sok mennyei finomsággal vártak bennünket. :) 



Elsőként Jung Mihály köszöntött minket, szólt hozzánk pár kedves szót és ismertette a programot. 







Ezután Csánó-Nagy Nóra a Vichy és La Roche-Posay senior trénere beszélt nekünk magáról a Vichy márkáról,


1931.

"Dr. Haller, a Vichy Termálfürdő igazgatója, valamint George Guerin, a Parfums Grenoville társaság elnöke közösen megalapították a Société d’HygièneDermatologique de Vichy egyesületet.
A Vichy márka termékei gyártásához már történetének kezdete óta használja a bőrre jótékony hatású Vichy termálvizet."






"A Vichy márka hosszú fennállásának ellenére a mai napig ragaszkodik alapelveihez, amelyek az egyes bőrtípusokat részletekbe menően ismerő, szigorú teszteknek megfelelő, valamint a biztonságra, a hatékonyságra és a toleranciára nagy hangsúlyt fektető több éves kutatásokon alapuló tudományos szaktudásból („SKIN LIFE SCIENCE”) indulnak ki. Az előremutató technológiáknak köszönhetően hipoallergén összetételű, érzékeny bőrre is alkalmazható, innovatív termékek állnak a fogyasztók rendelkezésére. A gyógyszertárakban végzett professzionális tanácsadás elősegíti, hogy a legmegfelelőbb rutin használatán keresztül mindenki elérhesse bőre ideális állapotát."


 és a Vichy termékek alapjául szolgáló termál vízről. 
 

  

"A természet egyedüli erejével jött létre, a tudomány által nem reprodukálható hatás.
Az Auvergne vulkán kristálytiszta mélyéről hosszú és lassú utazás során kialakuló Vichy termálvíz olyan ritka ásványokkal van gazdagítva a felszínre jövetel előtt, amelyek tiszta és természetes értékeket hordoznak magukban.
A természeténél fogva 15 nagyon ritka ásványban gazdag (pl.: vas, potassium, kálcium, mangán és szilikon) Vichy termálvíz köztudottan híres a kivételes nyugtató, erősítő és regeneráló tulajdonságairól, amelyeket bőrgyógyászati felügyelet mellett igazoltak."





Ennek a tökéletesen tiszta összetevőnek ismertetése után ismét Jung Mihály beszélt nekünk arról, hogyan érhetjük el az ideális arcbőrt a VICHY-vel.


"A bőr élete egy dinamikus egyensúly, amelyet különféle belső és külső hatások érnek.

Mi a Vichy-nél úgy gondoljuk, fontosabb, hogy hogyan ápoljuk a bőrt, mint az, hogy milyen a bőrtípusunk.

A Vichy sok tapasztalattal rendelkező kutatói újabb és újabb módjait fedezik fel annak, hogyan ápoljuk a bőrt.

Ha egészségesebbé tesszük, akkor a bőr jobban képes regenerálódni, védekezni, visszatartani a vizet és a tápanyagokat, valamint hatékonyan átalakulni.

A Vichy nap mint nap együttműködik egészségügyi szakemberekkel: bőrgyógyászokkal, nőgyógyászokkal, gyógyszerészekkel, allergológusokkal, dietetikusokkal, sportorvosokkal, kineziterapeutákkal, pszichológusokkal, abból a célból, hogy hatékony és optimálisan tolerálható kozmetikai készítményeket hozzon létre.

Ezek a termékek alkalmazkodnak a nők mai életviteléhez és figyelembe veszik azokat a tényezőket, amelyek befolyással lehetnek a bőrükre: a környezetük, az UV sugárzás, az éghajlat, az életstílusuk, a táplálkozásuk és a stressz. "
 





1. ARCTISZTÍTÁS 


Tisztítsa meg arcbőrét a szennyeződésektől (por, felgyülemlett faggyú, elhalt sejtek)


2. ARCÁPOLÁS 


Használjon olyan nappali arckrémet és szemkörnyékápolót, amely arcbőrének megad mindent, amire szüksége van (víz, lipidek, tápláló összetevők)


3. KIEGÉSZÍTÉS + ALAPOZÓK


Az intenzív arcápolás érdekében használjon koncentrált szérumot vagy éjszakai arckrémet




Miután meghallgattuk a számomra nagyon érdekfeszítő előadásokat, elindulhattunk felfedező útra először a gasztronómia irányába, utána pedig segítséget kaptunk a cég munkatársaitól azzal kapcsolatban kinek milyen a bőrtípusa és ezt miként tudja a legmegfelelőbben ápolni egészségesebbé és szebbé tenni. 




Elnézést kérek, hogy ennyi finomsággal ingerlem mindenki pocakját, de egyszerűen olyan csoda szépek és gusztusosak voltak az ételek, hogy muszáj volt több fotót is készítenem :) 
  






Még a születésnapi rendezvény előtt kb. egy hónappal egy játék kererén belül szavazhattunk három sütemény közül egy nekünk legjobban tetszőre, és ezek közül a nyertes finomság egy diós meglepetés, Csokoládés tészta dióval és vanília krémmel muffin lett a befutó 1006 szavazattal. 

A tészta isteni omlós, közepén áfonya szemekkel és isteni vaníliás krémmel a tetején. Hát ez a kép egyáltaltalán nem adja vissza az íz élményt, de valami isteni volt. 

Nagyon vágyom a receptjére, mert örülnék ha reprodukálhatnám. :) Bár én már annak is örülnék, ha csak a a krém összetevőit ismerhetném, mert abból egy bödönnel simán meg tudnék enni. :) 

 




Mennyei finom szendvicsek magukért beszélnek :)


















Miután tele raktuk a pocakunkat ezekkel a finomságokkal, megnéztük, kipróbáltuk a termékeket, 








és meghallgattuk a szakértők tanácsait, bőrünk állapotáról és a megfelelő ápolásáról, védelméről.















Többen részt vettek az arctisztítási és arcápolási rutin elsajátításában,











és voltak akik részt vettek sminkelésen, ahol igazán szép és természetes bőrtípusuknak megfelelő sminket kaptak. 









Az est és a születésnap lezárásaként pedig kaptunk egy szuper cuki csomagocskát amiben egy Lifactiv Supreme krém és néhány mini termék lapult. 






Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás ajándékot és nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a VICHY Liftactiv Supreme 1. Születésnapi rendezvényén ! :) 


És még további sok-sok  Nagyon boldog születésnapot kívánok ! :)



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt