AZURE Puha szuperhidratáló női tusfürdő 5 féle bio olajjal



Sziasztok ! 

Ismét volt szerencsém kipróbálni egy olyan terméket amiről bevallom még sosem hallottam. Valami véletlen folytán egy napon rátaláltam az oldalra, ahol rábukkantam több natúrkozmetikumra és az ezekkel foglalkozó tanácsadó oldalra és pont ekkor kerestek meg ezen termékek ismertetésével és a tesztelési lehetőséggel. :) 

Úgy véltem, hogy miután sokan szeretjük a natúr termékeket is, így szívesen megismerkednék olyan termékkel is és mutatnám be Nektek, ami majdhogynem csak csupa-csupa finom olajjal készül és ráadásul nem is egy krém a sok közül, hanem egy szuperhidratáló tusfürdő.  





Azure Puha szuperhidratáló női tusfürdő 5 féle bio olajjal száraz és érett bőrre







5 féle bio olaj kombinációjával készült tusfürdő: bio argán olaj, bio makadámia olaj, bio sárgabarackmag-olaj, bio olívaolaj, bio napraforgóolaj.


Kifejezetten száraz, érett bőrre ajánlott.  A benne található bio olajok csökkentik a bőrszárazságot, segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát.Épp ezért a megszokottnál jóval több olaj található benne (használat előtt ezért felrázandó).

A bio argán olaj rendkívül magas, 80%-os zsírsav tartalmának köszönhetően kiváló hidratáló. 

A bio makadámiadió olaj  a természet ajándéka száraz és érett bőrre. Palmitoleinsav tartalma révén ideális érett bőrre. Gyulladás csökkentő, segíti a bőr rugalmasságának megőrzését.

A bio sárgabarackmag olaj omega 6 zsírsavakat, A- és E-vitamint tartalmaz különösen magas arányban.  Bőrsejt regeneráló, lassítja a ráncok megjelenését. 

A bio olívaolaj hozzájárul a bőr hidratációjának növeléséhez és javítja bőr hidratációját

A bio napraforgóolaj A- és E-vitamin tartalmának révén szintén hozzájárul a bőr textúrájának javításához.


Az összes Azure tusfürdő sok olajat tartalmaz épp a maximális hidratálás miatt, de a Puha tusfürdőben még több olaj van, ezért emlegetjük szuper hidratálóként. 
Annyi olaj található benne, amennyi épp nem veszélyezteti a tisztító hatást, ráadásul a hozzáadott hialuronsav pedig javítja a bőr textúráját és hidratál.


Az Azure tusfürdők,

nem tartalmaznak irritáló tisztító anyagokat, ezért SLS, SLES nélkül készülnek, nem tartalmaznak irritáló SCS-t vagy allergizáló hatású CAPB-t,
parabén és triklozán mentesek,
nem tartalmaznak színezékeket,
vegán termékek,
bio tartósítószerrel készülnek,
színezékmentesek,
fejlesztésük és elkészítésük során nem tesztelték állatokon,
Magyaroszágon fejlesztett és gyártott termékek,
a felhasznált parfümök allergénmentesek.

Allergén mentes parfümre megmondom őszintén én felkaptam a fejem, mert úgy tudom még a természetes 100% tisztaságú illatanyagok is allergizálhatnak, épp ezért még számomra kérdéses, hogy milyen lehet az allergén mentes parfüm........
De remélem erre mihamarabb kapok választ, és le tudom Nektek is írni, hogy teljesen tisztában legyünk vele. :) 

Válasz a kérdésemre:

"Az EU nyilvántart bizonyos allergén anyagokat, amelyek feltüntetése kötelező. Ezek lehetnek szintetikus anyagok, de sok természetes anyag, illóolaj is tartalmaz allergén összetevőt - pl. tipikusan ilyenek a citruolajok. Ezekre pl. kb. a lakosság 10%-a allergiás. A parfüm feltüntetés mögött a címkén általában nem tudni mi rejtőzik, ezért általában "lepontozzák" őket, hiszen akár allergén anyagokat is tartalmazhat. Pl. ekcéma, allergia esetén ezért keresnek sokan illatmentes termékeket. Éppen ezért nálunk a fejlesztés során szempont volt, hogy olyan parfümöt válasszunk, ami finom illatú, de ismerjük az összetételét és nem tartalmaz allergén anyagokat, így mindenki bátran használhatja."

Így már számomra is minden világos. :) 


Bár ebben a puha tusfürdőben én egyáltalán nem érzek illatanyagot (pedig van benne, de nagyon minimális) ezért  gyermekek és szerintem érzékeny bőrűeknek is jó lehet. 





Engem már a szép türkiz flakonja is megfogott, többek között az egyik kedvenc színem, másrészt tényleg annyira natúr hatást kelt a látványa, hogy nekem ez kifejezetten tetszetős. :) 

Mikor megláttam a feliratot "Puha tusfürdő nőknek" még el is mosolyodtam kicsit, mert hát miért kéne ebből kihagyni az érzékeny bőrű gyerekeket, vagy a férfiakat, akiknek szintén igényli a bőrük a kényeztetést, úgyhogy be is dobtam itthon a köztudatba, hogy mindenki használja jókedvvel, bőséggel. :) 

Kislányomnak tetszett az állaga, de azt furcsállta, hogy nem lehet belőle buborékot készíteni. :) Mondtam Neki, ez nem az a fajta, így csalódottan közölte velem, hogy Anya ezt inkább Neked találták ki, mint ahogy a felirat is mutatja. :) 


De természetesen a gyerekek sincsenek elfeledve, merthogy van konkrétan Nekik készült termék is :) 




A férjem bőre meg nem igényel fürdés közbeni hidratálást, így rá kellett döbbennem, hogy mégiscsak igazán nőknek való kis finomság ez. :) 

Ezért a férfiak is megtalálhatják a számukra készített terméket. 




Én viszont előszeretettel használom, de megmondom őszintén, hogy teljes mosakodáshoz nem, mert nekem valahogy kell egy olyan érzés a bőrömnek, hogy tényleg le van mosva napi "kosz", ezért a szintén bőrbarát tusfürdőm után használom előszeretettel zuhanyzás közbeni testápolóként. 
Viszont ezzel tényleg ki tudom váltani az esti testápolóm használatát :) 




Érdemes az Azure Puha tusfürdőről a bővebb leírást és információt is ITT elolvasni és megismerkedni további natúr készítményekkel.

Ráadásul a Zöldgondoskodás oldalán sok-sok hasznos információt kaphatunk, bőrápolási tanácsokról, gyermekápolásról, házi kence készítésről,  házi kozmetikumokról, terméktesztekről is.

Megjegyzések

  1. Örülök, hogy bevált! Hozzám a bio magnóliás került végül - ez az 5féle olajos volt a másik, amin még gondolkodtam, végül megoldottad a "problémát" :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Mesélj milyen ? Írsz majd róla? :)

      Törlés
    2. Persze, jövő héten majd lesz róla bejegyzés mindenféleképp :) Nagyjából kész a vázlata a posztnak, de még szeretném próbálgatni, mielőtt végképp kikerül róla a bejegyzés :)

      Törlés
    3. Szuper :) Akkor nagyon várom, hogy olvashassam :)

      Törlés
  2. Milyen jó, hogy ez zuhanyzás közbeni testápolónak is használható :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó :) Most tusolok is vele és testápolózom is :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés