Zoya Goes Pretty - Shea vaj rózsaolajjal






Sziasztok! 

Nemrég mikor elkapott valami köhögős, arcüreg gyulladásos betegség, akkor egy nagyon kedves és gyógyító  meglepetés érkezett hozzám. 

A VIP-Parfüm volt olyan kedves hozzám, hogy küldött nekem egy Zoya Goes Pretty Sheavajat rózsaolajjal :) 

Nagyon jól esett egyrészt azért, mert örültem a kedvességnek, imádom a rózsát minden féle formában, másrészt pedig már korábbról ismerem a Zoya testvajait és boldog voltam, hogy ismét kipróbálhatok egy új illatot. 

Amint az Ti is láthatjátok már a csomagolása is olyan mutatós, nagyon nőcis, igazi finom púderrózsaszín szépség, hogy szinte már-már egyértelmű, hogy biztosan olyan a beltartalom mint a külcsín. :) 


"A Zoya Goes Pretty a finomítatlan ghánai shea vaj értékes összetevőit társítja a damaszkuszi rózsaolajjal.
A rózsabimbók májusban bontják ki szirmaikat, amikor mindent beborítanak édes illatukkal. Olajukból pár csepp is simogatja testet és lelket. A rózsaszín cseppek különleges elegyet alkotnak a sűrű és krémes shea vajjal, mely gyengéden borítja be a bőrt, különleges ápolást biztosítva testszerte, kényeztetve az arcbőrt, az ajkakat és a körmöket.
Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így bőr- és környezetbarát."


Nagyon érezhető benne a rózsa csodás illata, és ahogy a sheavaj füstösségével keveredik egy igazán kellemes elegyet alkot.
A rózsa olaj kényeztető és romantikus illata kellemesen, de nem tolakodóan érezhető használat közben és még utána is sokáig, és a sheavaj  hatása amit csinál a bőrrel az maga a csoda. Pihe puha és selymes lesz tőle. :) 

Az állaga sűrű, de nagyon jól kenhető, könnyen eloszlatható. Száraz bőrre tökéletes ápoló, sérült bőrre regeneráló, épp ezért nem csak magamra használom, hanem a kislányom finom bőrére is rendszeresen. 
Sajnos itt-ott még mindig előfordul bőrpír, amit ezzel a krémmel pillanatok alatt csillapíthatunk és a másnapi végeredmény, szép és puha pirosságmentes bőr.  

....és ami még hatását tekintve szintén szuper jó, az az ajakápoló hatása. Olyan szépen rendbe teszi a száraz ajkakat, hogy csuda. 
Ráadásul kiváló arcápoló is, amivel finom selymessé is varázsolhatjuk megfáradt bőrünket. :)

Kevés is elég belőle, és ugyan picit várni kell, hogy teljesen beszívódjon a bőrbe, de ennél a krémnél simán megéri. :)


Számomra ez a krém egy igazi főnyeremény és ugyan kevéskének tűnik a mennyisége, de annyira sűrű tömény, hogy biztos vagyok benne elég sokáig ki fog tartani ahhoz, hogy rendesen kiélvezhessük a csodálatos hatását. 


Ha felkeltette az érdeklődéseteket, érdemes megnézni a VIP-Parfüm oldalán, mert elég sok illatban és változatban elérhető, így azok számára is van választék, akik esetleg nincsenek kibékülve a rózsa illatával. :) 






Ti használtok sheavajat testápolásra, bőrápolásra?  Próbáltátok már a Zoya Goes Pretty termékek valamelyikét? 


Megjegyzések

  1. Sajnos én még nem próbáltam tőlük semmit de lehet, hogy itt az ideje ;) Szerintem egy nőnek mindig szüksége van egy jó kis ajakápolóra :) Ráadásul rózsás ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isteni finom rózsa illat, és a hatása kiváló :) Ezzel pedig tetőtöl talpig ápolhatjuk magunk, így nem kell többféle terméket összevásárolni :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt