Laura Biagiotti - Venezia EDT



Sziasztok! 

Boldog vagyok, mert a fiatalságomat idéző parfümről a Laura Biagiotti Venezia EDT-ről tudok most írni Nektek és megmutathatom, hogy bizony-bizony 20 évvel ezelőtt is kaphatóak voltak igazán örök érvényű illatok, amik véleményem szerint sosem fognak kimenni a divatból. :) 




Kiadás éve: 2012
Illatkategória: gyümölcsös-balzsamos
Fejjegyek: barack, fekete ribizli, szilva
Szívjegyek: rozsa, jázmin, ylang-ylang, osmanthus
Alapjegyek: szantál, vanília, ámbra



Tudom, hogy sok-sok évvel ezelőtt csak Eau De Parfum változatban létezett még, de sikerült újraalkotniuk EDT formában azt a bizonyos régi illatot, mert a 2011-ben készült EDP változat számomra nem a régi idők illata, hanem egy új modernebb sokkal orientálisabb, édesebb illat. 
Természetesen akik nagyon szeretik az édes, orientális illatokat azoknak az EDP változat kiváló választás ezekre a hidegebb napokra. :) 

Viszont ez az EDT változat szerencsére teljesen olyan mint régen volt :)

Ez egy igazán klasszikus Venezia illat. Könnyed, friss, persze picit édeskés is, és nem utolsó sorban nagyon tartós, ami manapság akármilyen bután is hangzik, de főnyeremény. :) 


Ezt a változatot 2012-ben adták ki, és ha összehasonlítjuk a régebbi vagy az újabb EDP változattal láthatjuk, hogy a kupak színe halványabb, és már ebből is felismerhető és nem összekeverhető a másikkal. 

Első kifújáskor a gyümölcsök dominálnak de ahogy telik az idő csodaszépen bebalzsamosodik, megpuhul az illat, és előbukkannak a virágos fűszeres jegyek. 

Viszont a szilva édessége, melegsége folyamatosan érezhető, és élvezhető, az elejétől a végéig. 

Abszolút téli illat, mert ilyenkor tudja kibontakoztatni a mennyei illatkavalkádját, és ebben a hideg  időben nem válik nehézzé, tolakodóvá.

Akik ilyenkor viselik, biztosak lehetnek abban, hogy csak bókokat fognak kapni férfiaktól és nőktől is egyaránt. :)   







Köszönöm szépen a Parfum.hu-nak, hogy felidézhettem a fiatalságom egyik korszakát! 

...és ha a Ti érdeklődéseteket is sikerült felkeltenem, akkor ezt az illatot a többi Laura Biagiotti illattal megtekinthetitek és megvásárolhatjátok a Webáruház oldalán.

Nem utolsó sorban pedig, ha van olyan Hölgy a családban, aki régen szerette ezt az illatot, annak kiváló karácsonyi ajándék is lehet. :)  

Megjegyzések

  1. Örülök, hogy hozzád került egy fiatalságodat idéző illat :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés