Bee Méhviasz gyertya - Erő, Energia és Nyugalom testnek és léleknek



Sziasztok! 

Mivel óriási rajongója vagyok az illatoknak, főleg ha természetes összetevőjű finomságokról van szó, akkor nem tudok szó nélkül elmenni mellettük és nem tudok nem írni róluk. :) 


Tudom, hogy már elmúlt Karácsony, de nekem minden egyes csoda finom illatos gyertya meggyújtása felidézi az ünnepek hangulatát. :) 



Ráadásul a Bee Méhviasz Gyertyák hozzám még karácsony előtt érkeztek, így ténylegesen ki is tudtuk élvezni a varázsukat. 

Négy különböző illatú finomságot kaptam amiből már egyet Karácsony szent napján ki is próbáltunk, és sikerült igazán finom ünnepi illatot, hangulatot teremtenünk vele. :) 

Ez a kis finomság a Bee Natural, kellemes édeskés, számomra karamell illatú gyertya volt, ami semmi extra illóolajat nem tartalmaz, csak pusztán az isteni méhviasz mézes illatával varázsolt el. :) 





A másik három illat......

Bee Brave enyhe citrom illóolajjal megbolondítva.
A citromnak frissítő, fertőtlenítő, energetizáló hatása van, ezért tanuláshoz, vagy nagy koncentrációt igénylő feladatok elvégzéséhez ajánlott. 
Bee Magic gyertyát főként az ünnepi készülődéshez vagy annak felidézéséhez is ajánlott használni, mert az isteni fahéj olaj az ami számomra az év bármely napján fel tudja idézni az ünnepeket. A fahéj megnyugtat és javítja a közérzetet, és az idegrendszerre is kiváló hatással van ezért stresszes időszakban kiváló a használata. 

Bee Happy gyertya a mindig nyugtató és a világ egyik legfinomabb illatát a levendula illóolajat tartalmazza, amely kiegyensúlyoz, segít az elalvásban, kikapcsolódásban. 


A Bee méhviasz gyertyák egyik legfőbb különlegessége, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, mégpedig a csodás méhviasz. ami a gyertyakészítés legősibb és legtermészetesebb alapanyaga.

Az alapanyagok kiválasztásánál odafigyeltek a környezettudatosságra, és arra, hogy újrahasznosítható legyen, éppen ezért kaptak üvegborítást a gyertyák, melyek újra és újra felhasználhatóak, és akár a lakásunk díszeként is funkcionálhatnak, vagy akár tárolásra is alkalmasak. 






A külső mellett a belsőre is gondosan odafigyeltek.
A gyertyákhoz használt kanóc fémszáltól mentes és pamutból készült, így égés során kevésbé terheli a környezetet. 



Illatukat magas minőségű illóolajok adják, melyeknek aromaterápiás hatásuk van és ezáltal nagyban segítik a relaxációt.

"De számos egyéb érv áll még a méhviaszból készült Bee gyertyák mellett:
mert 100%-ban természetes alapanyagokból, kézzel készítjük őket
mert sokkal melegebb fényük van, mint a hagyományos paraffinból készült gyertyáknak
mert égés során nyugtató hatású elektromos részecskéket bocsátanak ki magukból, amik megtisztítják a levegőt a pollenektől és az egyéb allergizáló elemektől
mert sokkal tovább égnek, mint hagyományos társaik
mert nincs bennük oldószer és mesterséges adalékanyag
mert nem füstölnek és nem csöpögnek"


"Az üveges Bee méhviasz gyertyák átlagosan 20 órán keresztül, míg a mintagyertyák kb. 6 órán keresztül képesek égni.
A gyertyák égési idejét több tényező is befolyásolja. Célszerű huzattól mentes helyen, rövidre vágott kanóccal égetni őket, hiszen így jóval hosszabb lesz az égési idejük."



...és egy kis plusz különlegesség. 

Ha van olyan illat amiért rajongsz, és illik a méhviasz enyhén mézes aromájához és szívesen megalkotnád saját Bee méhviasz gyertyádat, akkor írj egy e-mailt a hello@beegyertya.hu címre, és közösen megvalósíthatjátok az elképzeléseidet.

Ha esküvőre készülsz és igazán különleges ajándékkal szeretnéd meglepni a násznépet, akkor ezt egyedi díszítésű, mini méhviasz gyertyákkal is megteheted, amik nemcsak csodásak, tündériek, de hasznosak is, akkor szintén írj emailt a hello@beegyertya.hu-ra és garantáltan leveszik az esküvőszervezés ezen terheit a válladról.





Nagyon örülök és köszönöm, hogy megismerhettem ezeket a csodás méhviasz gyertyákat, amik szebbé és illatosabbá tették a mindennapjainkat! :) 






Megjegyzések

  1. Hűha, szinte ide érzem az illatukat :D Én is imádom a gyertyákat, illóolajokat :) Közel 20 órán keresztül illatoznak? Jaj, nekem is kell :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban isteniek, és ahogy a képernyőt nézem, még én is érzem az illatukat :-)))) Bizony....nagyon hosszú ideig bírják és fenséges mézes illatuk van :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés