Happy Family és a Sonnenpark Hotel - Nyári blogger találkozó





Kép forrása: Happy Family



Sziasztok! 

Nemrég a Happy Family első nyári blogger találkozóján Villa Bagatelle-ben jártam, ahol először is roppantul jól éreztem magam, a programnak, a remek, kedves, és szerencsére gyermeki és angyali lélekkel megáldott embereknek köszönhetően. :) 






A rendezvény fővendége a burgenlandi Hotel Sonnenpark és Élményfürdő nagyon kedves és kreatív csapata volt, akik ajándékokkal, informatív beszámolókkal, interaktív, vidám feladatokkal és az esemény végén egy fantasztikus nyereményjátékkal örvendeztettek meg minket.




Hotel Sonnenpark és Élményfürdő csapata:  Kitzwögerer Anita rezident manager, Györei Gabriella Úszóakadémia vezető, Lakotár Orsolya, marketing asszisztens, Gerencsér János, animátor


Természetesen megemlíteném a Happy Family tündéri csapatát is, akik nemcsak, hogy a kedvességükkel vettek le a lábamról, hanem a rólunk való gondoskodásukkal is. :) 

Folyamatosan el voltunk látva hideg frissítőkkel (nagyon jól is esett a nyári hőségben), finom ételekkel és mennyei desszertekkel is. :) 







 

 



blogger találkozót Kalcsó Adrienn, a Happy Family ügyvezetője nyitotta meg ismertette velünk a Happy Family híreit és sikereit. :) 


Ha még nem ismeritek a Happy Family lelkes csapatát és munkásságát, akkor egy kis bevezetést írnék. :)


"A Happy Familyt azért hoztuk létre, mert hiszünk abban, hogy a család intézménye értékes, fontos, nem divatjamúlt! A boldog család fogalma nem csupán illúzió, a mai rohanó világban sem. Természetesen ehhez szükség van idő-, energia befektetésre, de legfőképp a szív és a személyiség teljes odaadására.

Szlogenünk, miszerint a CSALÁD: ÉRTÉK, mára még fontosabb, mint akár 10-20 éve, így küldetésünknek tartjuk az örökérvényű családi értékek védelmezését.

Kommunikációs csatornáinkon, rendezvényeinken, termékkollekcióinkon keresztül is szeretnénk hidat biztosítani Partnereink és a  – számunkra kiemelten fontos –  családok között. Bátran állíthatjuk csapatunkkal, hogy ebben a kapocs-szerepben nagyon jól érezzük magunkat.

És a jövő? Nem titok: a Happy Family célja, hogy Veletek személyesen is még többször találkozzunk, beszélgessünk, és kreatív ötletekkel építsük tovább a közösségetJ Nyitottak vagyunk a kommunikációra, szeretettel várunk, minden építő ötletet, észrevételt, kezdeményezést, ami a témáinkat érinti. Véleményetek fontosságát hangsúlyozzuk Partnereink felé is, és jó szívvel mondhatjuk, hogy sok szuper kivitelezést, fejlesztést a Tőletek hozzánk beérkező információk alapján hoztak létre, így véleményetek valóban hozzáadott érték lehet, számít."


Rengeteg játék és program várt minket a délután folyamán. :) 
Az burgenlandi  Hotel Sonnenpark és Élményfürdő munkatársai bemutatták nekünk, hogy milyen családbarát a hotel is és az élményfürdő, milyen szolgáltatásokat nyújtanak és mennyire családbarát programokkal teszik szebbé és boldogabbá a családok mindennapjait, legyen szó egészen pici babákkal érkező, kisgyerekes, vagy akár nagyobb gyerekekkel érkező családokról. 
Meséltek nekünk a babaúszásról, a nagyobb gyerekek úszásoktatásáról, de még azt is megtudtuk, hogy milyen nagy mértékben figyelnek arra hogy odafigyelnek az ételallergiások igényeire, és a kisbabákkal érkező családokra, akiknek nem csak mindig steril babakocsik állnak rendelkezésre, de még bébi ételek, italok is. :) 
Jó azt látni, hogy van olyan hely ahol a gyerkőcök és a szülők is egyaránt megtalálhatják a kikapcsolódást, a pihenést, a szórakozást.  
Ami még nagyon szimpatikus volt számomra, hogy a magyar vendégek kommunikációjáról külön magyar anyanyelvű rezident menedzser gondoskodik, sőt már a foglalástól kezdve magyar nyelven kommunikálnak a leendő vendégekkel, így megkönnyítve azok dolgát akik nem beszélnek idegen nyelvet.



Megismerkedhettünk Pinky Bunnyval a Hotel Sonnenpark és Élményfürdő cuki nyuszilányával, aki nem csak feladatot adott nekünk, de jól meg is ölelgetett minket. 




Gerencsér János alias Johnny animátor azokat a programokat végeztette el velünk amik a kisbabás szülők egy napját mutatja be a Hotel Sonnenpark és Élményfürdőben. 






Volt itt bizony rajzolás, színezés (Hotel Sonnenpark és Élményfürdő kulcstartó készítés).






Volt tánc, baba-mama jóga, és babamasszázs is. Babák hiányában természetesen minden kis programban mi voltunk a babák és mamák is. :-)))) 




                                                               Kép forrása: Happy Family





......és sok ajándékkal is kedveskedtek nekünk. :) Nem csak a Hotel Sonnenpark és Élményfürdő  munkatársai, de még a Happy Family csapata is. :) 






Ez volt életem első, de remélem, hogy nem az utolsó Happy Family blogger találkozója, ami igen meghatározó élmény volt számomra, mert eddig nem is tudtam, hogy lehet olyan bemutatóval egybekötött több órás programot is csinálni ami olyan gyorsan eltelik, hogy szinte úgy éreztem még szeretnék maradni. :) Ami ennyire jó hangulatban és nagyon kedves emberek között telik. :) 

Köszönöm szépen ezt az élményt Happy Family, és Hotel Sonnanpark és Élményfürdő !   

Megjegyzések

  1. Ismét egy csodás eseményen vettél részt (de jó neked). Ráadásul ez a téma gyerekes anyukaként pont passzol hozzád :) A vigyorgós képed nagyon cuki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy mondod.....abszolút passzolt hozzám. :) Ráadásul imádtam az eseményen részt venni. Egy élmény volt ! :) Köszönöm! <3 Annyit nevettem. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés