IsaDora Autumn Legends - Őszi ragyogás






Sziasztok! 

Ugyan még vadul tombol a nyár, és azt sem tudjuk hova bújunk a meleg elől, de nem csak én, hanem az IsaDora is készül az őszre, amikor természet átvált és csodaszép ruhába és színekbe bújtatja a tájat, a növényeket, a fákat. :) 

Épp így az IsaDora is elhozta nekünk az új csodaszép színekbe öltöztetett őszi Autumn Legends kollekcióját, amiben minden megtalálható a szépséges szemhéjpúder palettától kezdve az idén divatos metálos folyékony ajakrúzsig.

Úgy érzem ismét sikerült egy olyan kollekciót megalkotni, aminek minden darabja ott kell, hogy bevetésre készen álljon minden reggel és minden alkalomra a sminkasztalunkon. :)  








IsaDora Eye Shadow Quartet 12 Smoky Velvets 





4 csodás szín, 3 szépséges fényes, szaténos, 1 pedig matt.

Első ránézésre soknak gondoltam a szürkét, de miután kipróbáltam rájöttem, hogy szépen be tudom építeni a mindennapi sminkembe, és bizony lehet olyan finoman használni, hogy épp csak látszódjon, de lehet annyira intenzíven is, hogy csodás füstös sminket készíthessünk vele. 






A selymes, szaténos árnyalatok igazán magukért beszélnek. :) Csodásak mind! :) 

...és még hozzájuk érni és ujjbeggyel felkenni is nagyon jó érzés, mert annyira selymes érzetűek, mintha bársonyt simogatnánk. :) 






Ára: 6990,-Ft. 






IsaDora Matt Metallic Liquid Lipstick 81 Rose Gold 





Ez a folyékony matt metálos ajakrúzs, egy teljesen új termék az IsaDora szépségei között. 

6 árnyalatban érhető elez a szép matt rúzs, fémes króm hatással, 80 Gold Digger, 81 Rose Gold, 82 Copper Chrome, 83 Burgundi Bite, 84 Purple Power, 85 Metal Reign. 

Rendkívül jól pigmentált, könnyű viselet, nagyon finoman és jól kenhető, tökéletesen rétegezhető. Ami még tetszik benne, hogy egyáltalán nem ragacsos, hosszan tart, ellenben könnyedén vizzel lemosható. :) 

Hozzám a számomra legszebb 81 Rose Gold árnyalat érkezett, amit azonnal ki is kellett próbáljak, mert már régóta kacsingattam ezekre a fémes hatású rúzsokra.

Megmondom őszintén, hogy  csodaszép, de.......

Ha 20 éves lennék úgy villognék benne az utcán mint egy királylány, és tuti én lennék a bulik királynője. :) 
De már nem vagyok 20 éves, és 30 sem, épp ezért én úgy fogok benne tündökölni, ha valami olyan eseményre megyek, ahol ezt a rúzst bátran felkenhetem, ééééés a szemhéjamra......húúúú ott szintén valami hihetetlenül jól néz ki, és ha oda kenem tuti nem néznek kiöregedett metál ladynek. :) 

Hozzá teszem a tőlem fiatalabbaknak szívből ajánlom, mert szuper jó és szép, és nekik még minden jól áll, de a korombelieknek inkább olyan eseményre, olyan ruhához, vagy tényleg a szemhéjon használva. :)    











Ára: 4.800,-Ft. 






IsaDora Liquid LIP Cream folyékony krémrúzs 18 Brunette árnyalat







Krémes textúrájú folyékony rúzs, ami ugyan olyan könnyedén vihető fel mint egy szájfény, viszont olyan telítettséget ad mint egy ajakrúzs, csodás telt árnyalatokban. 

Nagyon jól hidratál, bőrpuhító hatású, jól pigmentált, és nagyon szép krémes finise van. 

10 csodaszép árnyalatban érhető el, és ezek szépséges 02 Cashmere, 04 Blush Babe nude árnyalatok, a 06 Berry Brown, 08 Raspberry, 10 Rose Rush, Pink Please rózsás árnylaatok, a 14 Loving Red, 16 In Red klasszikus vörösek, és az igazá lenyűgöző őszi árnyalatok a 18 Brunette és a 20 Wine Divine. 


  


Ára: 4800,-Ft. 






IsaDora Stretch Lash szempillaspirál 01 Black 






Korábban már ugyan más márkától, de használtam ilyen állítható keféjű szempillaspirált, amit akkor is nagyon szerettem, mert nem csak szépen sűrítette, de gyönyörűen hosszabbította a szempilláimat. 

Kíváncsian és izgatottan próbáltam ki ezt is, mert nagyon bíztam benne, hogy ugyan azt az élményt és minőséget fogja nyújtani.  

...és igen! Jó, nagyon jó, szuper jó ! :) Könnyen felvihető, egyszerű használat és két rétegben egy extra dúsító (rövidebb kefe) beállítással és egy dúsító-hosszító-elválasztó (hosszabb kefe) beállítással tökéletes pilla készíthető, ami egész nap tart, anélkül, hogy elkenődne vagy potyogna.

Arról nem is beszélve, hogy szilikonos keféje van, ami nekem óriási kedvencem, ráadásul valóban olyan szép pillákat lehet vele készíteni, mintha sokkal nagyobban, hosszabbak lennének a valósnál. :) 





Négy árnyalatban kapható: 01 Black, 03 Dark Brown, 04 Dark Blue, 05 Burgundy


Illatanyag mentes és szemészetileg tesztelt. 

Ára: bevezető áron 3.990,-Ft. 





IsaDora Strobing Highlighting Stick 02 Rose Gold 





Egy nagyon könnyű szuper krémes textúrájú highlighting krém, amit valóban könnyen fel lehet vinni, szépen olvad terül a bőrön, lágy és finom ragyogó fényt ad, amit a testünk bármelyik részén használhatunk, ahol csak szeretnénk. :) 






Ráadásul jó kiadós, úgyhogy egy évig biztos nem kell új után néznünk. :) 










IsaDora Wide Brush Wonder Nail extra long lasting 561 Red Legend 




Nagyon mutatós új árnyalatok érkeztek az IsaDora Wonder Nail kínálatába, ami már az 560 Vintage Rose, 561 Red Legend, 562 Rubi Velvet őszi színekben is elérhető. :)

Nálam a szépséges 561 Red Legend lapul, amit már hamarosan tudok is használni, majd ha beköszönt az ősz, és persze télen is, mert mindig jó, ha a szürke hideg napokba egy kis színt és tüzet vihetek majd. :) 



Ára: 3.300,-Ft. 



....és még néhány gyönyörű újdonság, amiket már próbálgattam a Douglas Parfümériában. :) A WestEndben már kaphatók. :) 


IsaDora Blush & Glow raping Wheel pirosító paletta (Ára: 10.990,-Ft) 





IsaDora Eye Shadow Quartett 13 Autumn Legends (Ára: 6.990,-Ft.) 










A végére pedig egy kis akcióval is készült nekünk az IsaDora Magyarország és a Douglas Parfüméria. 

Mégpedig, ha az Autumn Legends őszi kollekcióból három terméket vásárolunk, akkor a harmadik legolcsóbbat ajándékba kapjuk. 

Hmmmm....ez igazán kecsegtető és szuper jó ajánlat ! :) 

Épp ezért is érdemes kihasználni a szempillaspirál bevezető áras akcióját és a háromból az egy ajándék akciót is a Douglas Parfüméria üzleteiben, vagy hamarosan online a Webshopban




Megjegyzések

  1. Hűha, tényleg csodás ez a kollekció :) A 2+1 akció nagyon csábító :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés