Rossmann Divatbemutató a Lupa-tó Prémium strandján



Egy nagyon látványos divatbemutatón vettem részt a Rossmann Drogéria jóvoltából  a Lupa-tó prémium strandján, ahol a Balaton Kollekció strandtörölközői és táskái inspirálta szetteket csodálhattuk meg. 
A rendezvény háziasszonya a műsorvezető, Lilu volt. 
A bemutatóval inspirációt szeretnének adni trendi, könnyed és szexi strandszettekhez.  






A különleges eseményen a Schreiter Lilla által megálmodott szettekben olyan magyar tervezők munkáit lehetett felfedezni, mint Cakó Kinga ruhái és a Pelso fürdőruha márka. Az öltözködés során igyekszünk figyelni a részletekre és ebből a szokásból már a strandöltözet sem kivétel – a márka szeretne ebben segíteni és trendi tippeket nyújtani.  Ráadásul a közönség is szabadon engedhette a fantáziáját, hiszen az interaktív bemutató során a kiegészítő nélküli összeállításoknál ők választhatták ki a modellekhez leginkább illőt a Balaton Kollekció termékei közül.





A Rossmann évente kétszer hirdeti meg lojalitáskampányát, az idei nyári kampányban olyan strandtáskákat és törölközőket terveztetett egyedileg, amelynek képi világa a retro életérzést közvetíti fiatalos, trendi stílusban. Ezek a kiegészítők nagyon jól variálhatók egymással, különleges mintáit pedig a régi idők klasszikus balatoni nyara ihlette.




„Nagy segítséget jelent számomra a mindennapokban, hogy mára egy drogéria kínálata túlmutat a klasszikus tusfürdő és háztartási szereken – akár az ízletes bio élelmiszereket is beszerezhetem vagy a strandoláshoz nélkülözhetetlen kellékek közül is válogathatok” – mesélte az eseményen Lilu.








A Rossmann Balaton Kollekció termékeire augusztus 13-ig lehet beszerezni a kuponokat, a beváltásuk pedig augusztus 31-ig lehetséges a drogéria üzleteiben.




Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés