GlamOriginal - A természet ereje






Sziasztok ! 

Nemrég megismerkedtem Balogh-Kobzos Judittal a GlamOriginal termékek csodaszép, kedves, és mosolygós megálmodójával, alapítójával, készítőjével és természetesen a termékekkel is, amiknek először a csomagolása varázsolt el, és miután kipróbáltam mindent, igen nagy reményeket fűztem a használatukhoz is. :) 

Első körben három általam választott termék került hozzám kipróbálásra, amiket azóta is rendszeresen használok, és amik bekerültek a mindennapi sminkrutinomba, azaz mondhatom úgy is, hogy szinte csak ezeket használom. :) 








"A BB krém minden bőrtípus számára megfelelő lehet, hiszen nem csak a nyári melegben védi a bőrt, hanem télen a hideg ellen is hidratálást jelenthet. Legfőbb összetevője a görögdinnyemag olaj, amely rendkívül erőteljesen hidartálja, táplálja a bőrt. Mellette megtalálható benne a sheavaj, mely minden bőrtípusra alkalmas, hiszen védi és táplálja azt, valamint segíti a víz bőrben tartását. A GlamOriginal legújabb BB krémje tejsavat is tartalmaz, általa a termék használata során nem tapasztalunk zsíros érzetet a bőrön. Ezeken túl összetevői között szerepel még: természetes komponensű tartósító, színanyag és természetes eredetű, olívaolajból, valamint lecitinből nyert emulgeálószer. Az BB krém használatával a bőrünk hozzájuthat a számára szükséges vízhez és vitaminokhoz. A fényvédelemről a cink-, és titándioxid gondoskodik."


3 árnyalatban kapható, amelyekből én a Rose-t használom, mert úgy véltem, hogy ez illik a legjobban a bőröm színéhez, és valóban tökéletes összhangban vagyunk. :) 

Az állaga sűrű, de nagyon jól és könnyen kenhető, viszont sűrűsége ellenére egyáltalán nincs erős fedése, sőt BB krém lévén pont annyit fed, hogy csak szépen simítsa, bársonyossá és egyenletessé tegye a bőrömet.  

Épp emiatt is érzem, hogy ez az egyik lehető legjobb választás a mindennapokra, mert nem tömíti el a bőröm, nincs maszkhatás, csak szép természetes és egyenletes, selymes bőr, és friss, sugárzó összkép. :) 

Ráadásul egész nap nagyon szépen fenn marad az arcomon, nem kopik, nem foltosodik, én ugyan a száraz bőröm miatt aláhidratálok, de akinek zsírosabb a bőre, annak ezt a részét el is lehet hagyni, mert egyáltalán nem tűnik el, nem mászkál a bőrön. :)  














"A GlamOriginal folyékony korrektor legfőbb összetevője a szőlőmagolaj, amely táplálja, hidratálja, és regenerálja a szem alatti érzékeny, vékony bőrréteget. A sheavaj hozzájárulhat az apróbb ráncok elhalványításához értékes vitamintartalmának köszönhetően. Az E-vitamin nélkülözhetetlen eleme ennek a  natúr, folyékony korrektornak. A titán-dioxid és cink-oxid elősegíti a termék fényvédő hatását, amely nemcsak a nyári, de a téli hónapokban is elengedhetetlen védelméül szolgál a szemünk alatti érzékeny területnek. Összeállításánál a környezetünkre is gondoltam, így kizárólag természetes színezéket és tartósítószert tartalmaz, nem terheli a minket körülvevő természetet."


6 árnyalatban kapható, az egészen világostól a sötétebbig, így biztos, hogy mindenki megtalálja a neki legtökéletesebbet. :) Tudom, hogy sokaknál probléma, hogy a világos is általában sötét...na itt ilyen gond nincs, mert a világos, az valóban világos. :) 

Nekem is sikerült ennél a terméknél is a legtökéletesebb árnyalatot kiválasztani, így nem kérdés, hogy a lehető legszebben tudom eloszlatni. :) 

Elsőre ami meglepett az az állaga volt....de jó értelemben lepődtem meg, mert nem a hagyományos korrektor állag (amit én nagyon nem szeretek), hanem olyan krémes, szilikonos (jelzem nincs benne szilikon, csak természetes anyag) állaga van, ami által baromi jól és szépen eloszlatható, sőt szépen finoman beleütögethető a szem körüli finom bőrbe is. 

Egyáltalán nem ül bele a nagyobb ráncokba sem sőt, szépen feltölti és ezáltal szebb tekintetet kölcsönöz, ráadásul úgy fedi el a nem oda való fáradtság jeleit, a karikákat, hogy fel sem tűnik és nem is látszik.  :) 
















"Ha talkummentes púderre vágysz, megtaláltad. Tisztán természetes összetevőkből készült, nem tartalmaz mesterséges anyagokat. Por állagának köszönhetően a professzionális sminkek ideális kiegészítője. Tökéletesen fed, remekül fixálja az alapozót, így egész napos viseletre is alkalmas. A benne lévő kaolin segít a bőr faggyútermelését szabályozni, és az érzékeny bőrre is kiváló. A titán-dioxid és cink-oxid fényvédő hatásával járul hozzá a termék előnyös tulajdonságaihoz. Mesterséges színezőanyag mentes, kizárólag ásványi pigmenteket tartalmaz. 6 féle árnyalatban kapható."



Mint ahogy a korrektor, ez is 6 szépséges árnyalatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik az alapozáshoz és a bőrszínhez is.

Az esetek 90%-ban kőpúdert szoktam használni, és nem az ilyen por állagút, de úgy gondoltam megér egy próbát, mert sok jót olvastam az ilyen állagú púderekről. :)

Mivel én kevés púdert viszek fel az alapokra, ezért úgy használom, hogy a benne lévő kis cuki púderpamacsot mártom bele, és utána arról veszem fel púderecsettel. Így tökéletes végeredményt kapok, és pont annyi kerül rá, amennyivel csak épp hogy mattítani tudom a bőröm. 

A végeredmény nálam még a meleg időben is az volt, hogy egyáltalán nem fénylett át a bőröm még a nap végére sem (hozzá teszem inkább a száraz bőr típus vagy mint normál), ezért nálam csillagos 5-ös ez termék is. :)




Köszönöm szépen Juditnak a lehetőséget, hogy megismerhettem az általa készített nagyon jó termékeket, mert ismét sikerült az érett bőrömnek találni jó készítményeket. :) 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt