Amway bemutatja - XS™ Sports Nutrition termékcsalád





Sziasztok! 

Nemrég mikor még csodaszép meleg idő volt, egy szuper eseményre kaptam meghívást az Amway jóvoltából, ahol megismerkedhettünk egy új vonallal, termékcsoporttal, mégpedig az XS Sports Nutrition újdonságaival. 

A rendezvényen el voltunk látva mennyei alkoholmentes, egészséges koktélokkal, és nagyon finom ételekkel is. 






Egy nagyon látványos és jól összefoglalt bemutató alatt megismerhettük az új XS Sports Nutrition termékeket, amik a napi sportoláshoz szükségesek, és egészséges étrend-kiegészítőket tartalmaznak. 





"Az XS Sports Nutrition újdonságai felkészítik szervezetünket arra, hogy a legtöbbet hozzuk ki az edzésekből, legyen szó hobbiról vagy akár versenysportról. FELTÖLT, FENNTART, ÚJRATÖLT: a sportitalokból, fehérjeporból és fehérjeszeletekből álló XS Sports Nutrition termékcsalád minden fontos tápanyagot tartalmaz, amire szükség lehet sportolás előtt, alatt és utána is."

"A testedzés előtt szükséges, legfontosabb tápanyagokat tartalmazó XS™ Pre-Workout Drink az optimális energiaszint elérésével hozzásegít a még jobb teljesítmény eléréséhez. A sportital speciális Triple Energy Blend keveréket tartalmaz.



Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) testedzés közben segítik az izmok energia-utánpótlását, míg a kreatin gyors energia formájában üzemanyaggal látja el az izmokat. A létfontosságú B-vitaminok (B1/B2/B3/B5/B6/B9/B12) pedig energiát biztosítanak, és késleltetik a kifáradást, így még jobb teljesítményt érhetünk el. Az ital C-, E-vitamint és cinket is tartalmaz, melyekkel felkészíti a sejteket az edzés okozta oxidatív stressz elleni védekezésre."


"Az XS Electrolyte Drink hatékonyan oltja a szomjat és tökéletesen hidratálja szervezetünket. A sportital 5 elektrolit kiegyensúlyozott keverékével pótolja mindazt, amit szervezetünk edzés közben elveszít.



A lassan és gyorsan felszabaduló szénhidrátokkal még tovább edzhetünk és később fáradunk el. A narancs-lime ízesítésű XS Electrolyte Drink emellett Guarana, maca gyökér és quercetin speciális hármas keverékét is tartalmazza, ezzel is támogatva mentális és fizikai teljesítményünket."


"Az XS Hydrolyzed Whey Protein Powder (Kakaó – Csokoládé ízesítéssel) bőséges és hatásos fehérjedózist biztosít az edzés utáni tiszta izomnövekedéshez és a gyorsabb regenerálódáshoz. Egy adag 29 g fehérjét tartalmaz, melyből 5 g természetesen előforduló BCAA (elágazó láncú aminosavak). A hidrolizált fehérje a hagyományos fehérjénél gyorsabban szívódik fel és fejti ki hatását. A fehérjepor vérnarancs-kivonatot, valamint C- és E-vitamint is tartalmaz, melyek átfogó védelmet nyújtanak a sejtek számára az oxidatív stressz ellen."







"A praktikus, útközben is elfogyasztható XS™ Fehérjeszeletek célzott fehérjekeverékkel (20 g) járulnak hozzá a tiszta izomnövekedéshez. A gyorsan és lassan emészthető fehérjék elősegítik az izmok egyenletes regenerálódását. Minden szelet szelént is tartalmaz, mely segíti megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. A minőségi összetevőket tartalmazó szelet magas rosttartalommal rendelkezik (a napi rostbevitel 50%-át fedezi), és hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A fehérjeszeletek karamella-vanília és csokoládé ízesítéssel kaphatók."







"XS Magnézium Sticks (Electric Lemon ízesítéssel) csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez és az izmok normál működéséhez.  A granulátum a szájban oldódik, víz nélkül bevehető, így útközben is fogyasztható."




De, hogy ne csak a belső szépségnek, egészségnek hódoljunk, bemutatták nekünk az Artistry ünnepi kollekcióját is. 






Az új kollekció darabjai között megismertünk egy SUPREME LX regeneráló krémet, mely egy olyan luxus ránctalanító krém, aminek használatától 15 évvel fiatalabbnak látszik a bőr, és egy SUPREME LX Regeneráló szemkörnyékápolót mely kisimítja és fiatalos megjelenésűvé teszi a szemkörnyéki érzékeny bőrt. 






Az ünnepek közeledtével nem maradhatnak ki a szebbnél szebb rúzsok, és egy igazán különleges szemhéjpúder paletta. 




A szépen kidolgozott és nagyon mutatós kontúrozó púder. 




Az igazán ünnepi színekből összerakott paletta, mely nagyon könnyen használható, csodásan kombinálható, eldolgozható, és olyan színkombinációval ami mindenkinek jól áll. :) 

A szép és bársonyos hidratáló ajakrúzsok, több mindenki kedvére való árnyalatban.   







A mattra száradó folyékony rúzsok, amik amellett hogy szépek, még tartósak is. 





A csodás kontúr paletta. 





Egy nagyon jól összekombinált Flora chic rollparfüm és egy szép szájfény duó, ami akár a ridikülünkben is kényelmesen hordhatunk, hogy felfrissíthessük az illatunk és szánk, rúzsunk fényét. :) 






....és nagyon jól estek a finom és egészséges ételek, amikben nem szenvedtünk hiányt. :) 









Természetesen a kreatív tevékenység sem maradt el, ahol kipróbálhattuk, meg tudjuk e csinálni hasonlóan szépre Csefalvay Fanny Fashion Designer (dramaQueen Fashion Illustration) csodaszép virágszirmokból elkészített alkotásait.

Annyira szép nem lett, de egyrészt nagyon jó móka volt, és egész jóra is sikeredett, másrészt mindig olyan jó érzés szépet alkotni, hogy ez most is nagyon feldobta a hangulatomat. :) 


Ilyen volt: 





Ilyen lett: 






Köszönöm szépen az Amway Hungary-nek, hogy részt vehettem a rendezvényen, mert nem csak újabb csodás ebereket, és csodás termékeket ismerhettem meg, próbálhattam ki, hanem roppant jól is éreztem magam. :) 








Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés