Escada Celebrate N.O.W. - Bájos üvegbe zárt csoda


Kiadás éve: 2017
Fejjegyek: gyömbér
Szívjegyek: magnólia
Alapjegyek: vanília, tonkabab, fahéj


Azt gondoltam, hogy idén már nem fog tudni egy parfüm gyártó cég sem meglepni, de az Escada-nak mégis sikerült! :) 

Mégpedig az új Celebrate N.O.W. illattal, amit először ránézésre kis semmiségnek gondoltam.

Nem a kinézete alapján, mert azzal már az első pillanatban levettek a lábamról, hanem azt gondoltam, hogy az illat nem lesz olyan mint amilyennek gondolnám. 

De mikor megillatoltam bizony felszaladt a szemöldököm a homlokomra, mégpedig azért mert számomra hosszú évek óta nem tudott alkotni maradandót az Escada. 

De most ez a kis virágos csoda bizony megdobogtatta a szívem. 

Nincs benne semmi csavar, semmi extra, inkább amolyan szolid kis finomság, de valamiért mégis nagyon kedves megkapó illat, ami hosszú órák után sem változtatja magát, nem válik unalmassá, de fokozódó eufóriát sem okoz.






Viszont van benne valami ami mégis megragad és elvarázsol, valami ami elrepít az érzelmek világába, és ez csak a magnólia lehet a gyömbér huncutságával és a vanília puhaságával egyetemben és összhangban. 

Mivel nagyon kis könnyed illat, így akár télen, akár nyáron, vagy az év bármely szakában és bármely napszakban használjuk tökéletes viselet lehet. 

Úgy érzem, hogy a fiatalokat célozták meg ezzel az illattal és csomagolással,  én mégis azt gondolom, hogy a közép és idősebb korosztályt épp úgy el tudja majd bűvölni. 

Tartóssága is jó, bár 4-5 óra elteltével már érdemes felfrissíteni, újra fújni belőle.   

Aki egy kellemes, megkapó, és igen elbűvölő illatra vágyik, annak mindenképp javaslom, hogy tegyen vele egy próbát, mert biztos nem fog benne csalódni. :) 


Ez a kis szépség a többi Escada illattal együtt beszerezhető a VIP-Parfüm webáruházban, ahol most akciós áron juthatunk hozzá, akár magunknak, akár ajándékba szánnánk. 




Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés