Bioderma Nodé sampon - A mindennapi hajápolás


Sziasztok! 

Több BIODERMA terméket is próbáltam már az elmúlt időszakban, amikről meg is írtam mindig a véleményem, bejegyzésem, és most is, hogy kipróbáltam a Nodé sampont, gondoltam megírom, hogy nekem bevált e vagy sem. 




"A Laboratoire BIODERMA első biológiai innovációjaként a Nodé egy, a lipideket nem eltávolító sampon, amely megóvja a sérülékeny haj és fejbőr biológiai egyensúlyát. Lágy tisztítóbázisának köszönhetően - amely felületaktív összetevők egyedi kombinációjából készült a NOn-DEtergens elvvel összhangban - a Nodé non-detergens sampon úgy tisztít hatékonyan, hogy közben megóvja a haj és a fejbőr hidrolipid rétegét is."



Mikor először kipróbáltam igen csak meglepődtem, hogy nem szokványos géles sűrű állaga van, hanem konkrétan vizes sokkal sokkal folyékonyabb. 

Épp ezért az első próbálkozásom nem is sikerült túl jól, mert nem tudtam mi az a a mennyiség amennyit ki kell öntenem a tenyerembe, hogy tökéletesen meg tudjam vele tisztítani a hajam. 

De a második és harmadik próbálkozásra már kitapasztaltam mennyit és hogy kell használnom, és nem a tenyerembe, hanem a hajamra öntöttem belőle, hogy ne vesszen kárba egy cseppje sem

Megmondom őszintén, hogy a festett hajam nagyon szereti, szép is tőle és ápoltabbnak, egészségesebbnek is látszik, ezért nagyon megkedveltem. 

Viszont amiatt, hogy ilyen folyékony állagú, sokkal több kell belőle a tökéletes tisztításhoz, és ezáltal sokkal gyorsabban is fogy, és ez nem igazán tetszik. 

Kislányom derékig érő, háromszor több haján is 2x használtuk, és így kb. 13 használat után már el is fogyott, és hozzáteszem én 2 naponta mosok hajat. 

Ezért az a véleményem róla, hogy nagyon jó termék, de  nekem nagyon nem gazdaságos. 

Viszont ha sűrűbb állagú lenne, akkor az egyik leges legjobb  sampon lenne a piacon, pont úgy mint az általam eddig próbált BIODERMA termékek, amiket egytől egyig a mai napig használok és mindennapi arcápolási rutinomat képezik, mert bizony számomra nincs párjuk.



A partner Patikákban 200 ml és 400 ml-s kiszerelésekben kapható.    




Megjegyzések

  1. Igazad van! Nekem is volt de nagyon gyorsan elfogyott és nem vettem újra, pont azért amit te is írtál :( Ami a hideg időben nagyon jól működött a hajamon az a Nodé DS :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira sajnálom, hogy ennyire híg, mert nagyon jó sampon. Az összetétele, a hatása szuper, csak ne fogyna ilyen gyorsan. A Nodé DS-t nem próbáltam, de ezek szerint érdemes. :) Köszi ! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés