Gondoljunk a férfiakra is - Panasonic ER-GC71 - Haj és szakállvágó




Sziasztok! 

Már ahogy olvashattátok, korábban egy szuper jó kis Panasonic készülékről írtam ami nem csak egy sima epilátor, hanem teljes körű szépészeti eszköz, amivel a szőrtelenítést, és arc és bőrünk ápolást is egyben el lehet végezni. :) 

Most szintén egy Panasonic készüléket szeretnék Nektek bemutatni, de ez most inkább férfiaknak fog szólni, mert egy haj és szakállvágó az amiről szó lesz.






Manapság nagy örömünkre a férfiak nagy többsége is sokat és körültekintően foglalkozik a szőrtelenítéssel és bőrük ápolásával. 

Ezt a készüléket pont azoknak találták ki, akik nem csak arcuk szőrtelenítésére áldoznak időt, hanem azoknak is akik otthon szeretnék megoldani a hajvágást, hajformázást. 
Ezáltal egyszerre tudják elvégezni szakálluk és hajuk formázását. 

Ráadásul mindezt úgy, hogy időt és pénzt is spórolnak maguknak azzal, ha ezt kényelmesen otthonukban, vagy akár üdülések alkalmával végzik, így folyamatosan ápolt külsőt varázsolhatnak maguknak. 








A gép precíziós 45 ° -os rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amely tökéletes eredményt biztosít. Az ívelt kialakítású ergonomikus markolat kényelmes kezelhetőséget és kényelmes fogást biztosít, és a vágóélnek köszönhetően könnyedén eltávolítja a vastagabb szőrszálakat, és a nehezebben hozzáférhető helyeken lévő hajat is.


A készülékkel könnyen nyírható hajszél, állrész, nyak és egyéb terület is. A fokozott pontosság titka a mozgó és álló penge közötti keskeny hézagban rejlik. 

A mozgó penge speciális hátrafelé vékonyodó élkialakítással szorosan megragadja és levágja a szálakat, amelyek gyakran kimaradnak.

A haj és a szakáll könnyen vágható tökéletes hosszúságúra a tárcsával elérhető 38 állású hosszbeállítással: 1 és 20 mm között 0,5 mm-enként. 

A szakállvágó fésűadapter nélkül is használható, mintegy 0,5 mm-es nyírási magasságot kínálva. 







Természetesen ennél a készüléknél nem én, hanem férjem volt a tesztelő, de a hajvágást ahogy eddig is most is én végeztem és készítettem róla egy előtte utána fotót, hogy láthassátok mennyire klasszul és könnyedén le lehetett nyírni mind a hosszabb borostát, mind pedig a sűrű haját is. 



 

előtte




 

utána




Mivel én vagyok itthon a hajvágó mester, ezért teljesen meg vagyok elégedve a készülékkel, és a végeredménnyel is.
Persze nem csak én, hanem a férjem is 100%-ig elégedett. 

Ráadásul épp jókor jött ez az új kis szuper készülék, mert már a végét járta az eddig használt hajvágónk, ezért plusz köszönet érte, hogy kipróbálhattuk, és használhatjuk ! :)

Ha nálatok is csere éretté vált a szakáll és hajvágó, akkor jó szívvel ajánljuk, mert biztos vagyok benne, hogy másnak sem fog csalódást okozni, ráadásul az ára is nagyon baráti, tehát ajándékba is kiváló és könnyen beszerezhető a viszonteladóknál és internetes kereskedőknél







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt