IsaDora COVER UP Long-Wear Cushion korrektor



Sziasztok! 

Sajnos a korral az arcunkon a ráncok mellett bizony különböző foltok is megjelennek. Nem csak a pigment foltok, hanem bizony itt-ott kipirosodás is, aminek eltüntetésére már nem elég csak simán az alapozó, hanem be kell vetnünk különböző trükköket is. 

Ilyen többek között a speciálisan megalkotott korrektor. 

Jelen esetben nem a bőrszínű, hanem a zöld lesz számunkra a megfelelő megoldás. 








Folyékony, matt korrektor, praktikus kicsavarható kiszerelésben, mely tekerésével szabályozható a kellő mennyiség amit szeretnénk felvinni a bőrünkre.
Könnyű formulájával tartósan fedi el a bőrhibákat, a sötétebb foltokat, de főként a bőr pirosságát. 

A szivacsos applikátor lehetővé teszi a gyors és könnyű használatot.




Magas fedés mellett, lágy matt finise, hidratáló összetevőinek és a hialuronsavnak köszönhetően pedig bőrvédő hatása van, és az E-vitaminnak hála pedig antioxidánssal véd és táplál.

Én sikeresen be is tudtam építeni a mindennapi smink rutinomba úgy, hogy minden reggel a megtisztított és hidratált bőrömre még alapozás előtt felteszem, szépen eloszlatom, és utána jöhet az alapozó.

Egész nap tart és a nap folyamán egyáltalán nem kopik meg, tehát nem tűnik ki a bőrömön még nap végére sem az itt-ott meglévő pirosság. :)
Ráadásul annyira könnyed, hogy ha a ráncocskásabb részen kell vele dolgoznom, akkor sem ül bele sehova, tehát nem fog kiemelni semmilyen más előnytelenebb részt az arcbőrön.


 



Márciustól ez a pirosság eltüntetésére, finomítására szolgáló korrektor, több új, és több más területre, problémára való korrektorral együtt 6300,-Ft-os fogyasztói áron, már elérhető a Douglas Parfümériákban és www.douglasshop.hu oldalon.




Megjegyzések

  1. Eddig csak krémes korrektorokat használtam, a matt finish újdonság számomra. Ki fogom próbálni az üzletben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes tenni vele egy próbát, mert rendkívül jó. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés