Tom Tailor - Mert párosan szép az élet !




Sziasztok! 

Elég sok parfümteszten vagyok már túl, de még eddig egyszer sem volt alkalmam, vagyis jelen esetben alkalmunk az új Tom Tailor be mindful woman and man páros parfümöt kipróbálni. 
Épp ezért érdekes és kihívás is ez, mert most kiderül, hogy mennyire passzol egymáshoz a két illat, mennyire tudnak jól együttműködni a párokon. Legalább is jelen esetben rajtunk. :) 




Fejillat: Narancs, Mandarin
Szívillat: Gyöngyvirág, Barack
Alapillat: Vanília, Pézsma


A nőivel, nálam már az illatjegyekkel látatlanba is betaláltak és az üvegcsével is elvarázsoltak, de azért ne rohanjunk ennyire előre. :) 

Már kifújáskor is egy nagyon kellemes, nagyon bájos illatkompozíció csapja meg az orrom, ami egy igen kedves, és elbűvölő, egyáltalán nem tolakodó és nem is erős illat. :) 

Hozzá teszem, hogy a nem erős, az nem azt jelenti, hogy nem intenzív. 
Intenzív, és elég tartós is, de mivel nagyon szép összetevőket tartalmaz, így inkább bőr közeli illat, ami annyit jelent, hogy nem fogunk magunk után illatcsíkot húzni. 
Bár megmondom őszintén ez annyira finom, hogy ha valaki előttem húzna ilyen csíkot biztos örömmel követném. :-) 

De mivel ennyire kedves és csodás tisztaság illat, így minden korosztály számára tökéletes lehet, és nem utolsó sorban kiválóan viselhető a nyári nagy melegben.

Domináns jegy benne a barack, és a gyöngyvirág, de a pézsma puhasága varázsolja igazán púderessé, bájossá ezt a parfümöt. 





Fejillat: Gyömbér, Bors, Citrom, Grapefruit
Szívillat: Maninka gyümölcs, Levendula, Cédrus
Alapillat: Bőr, Borostyán, Vetiver


Sokkal dominánsabb illat mint a női párja, de ez sem a tolakodó fajta, hanem olyan igazi pasis. 
Erőteljes, férfias, de nagyon kellemes. Nagyon dominál benne a Gyömbér, a levendula, a cédrus, és a vetiver is.

Ahogy elillan a fejillat és megpuhul a levendula, és a cédrus, úgy enyhén megcsillogtatja magát a borostyán is.

Néhány perc elteltével minden jegy teljes mértékben összekeveredik úgy, hogy igen nagy helyet és teret adnak a maninka gyümölcs mély és átható illatának, ami egy igazi afrodiziákum, és igazán ezzel válik teljessé az összetevők sokasága. 

A két illat, női és férfi igazán jó párost alkotnak, mert míg a női puha bájos, a férfi kellően domináns ahhoz, hogy körülölelje női párját, épp úgy ahogy egy szerelmes pár összeölelkezik. 

Ezt is ahogy a női illatot, én igazán mindegyik korosztályon el tudom képzelni, mert mindenkinél meg fogja tudni mutatni a szépségét, teljességét.


Férjemnek és nekem is nagy kedvencünk lett a páros, és nagyon jó lesz viselni mindkettőnknek a nyári hőségben. :) 




Mindkét parfüm megvásárolható a Rossmann, Müller és Dm Drogériákban 4.990,-Ft/30 ml és 6.990,-Ft./50 ml fogyasztói árakon.





Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés