Az ország legnagyobb Rossmann drogériája, ahol élmény a vásárlás !





Budapesten a Flórián téren, az üzletházban új szolgáltatásokkal, széleskörű termékpalettával, és egyedi német stílussal nyitotta meg üzletét a Rossmann. 
Az csodaszép és óriási, mintegy 828 m2 összterületű üzlet várja nap mint nap a vásárolóit. 

A kínálat óriási. Több mint ötven féle kategória, összesen mintegy tizenhatezer féle termék kapható, így biztos, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő és általa legkedveltebb árucikkeket, sőt még rengeteg újdonságot is.


A megnyitó rendezvényen ismerkedhettünk a különböző dekorkozmetikumokkal, jól bevált szépségekkel, újdonságokkal. 





Ami számomra is nagy öröm, hogy teljes dekorkozmetikai kínálat áll rendelkezésre, köztük a két személyes kedvencem a P2 Cosmetics és a Makeup Revolution sminktermékei is. 







Megismerhettünk különböző illatokat, újdonságokat, vagy csak épp azt tudhattuk meg, a személyiségünkhöz mely illatok passzolnak leginkább. 






Ami szintén sokak számára nagyon pozitív, hogy nagy és széles  választékban megtalálható a natúrkozmetikai termékpaletta.






A baba és kisgyermek ápolási termékek hatalmas választéka is rendelkezésre áll. 

A sorok között annyira nagyok a helyek, hogy még két babakocsival is kényelmesen lehet lavírozni, aminek én nagyon örülök. Hozzáteszem részemről már tárgytalan a babakocsizás, de nekünk a  bevásárlókocsival is sokkal könnyebb a közlekedés, mert itt biztos nem lesz majd "koccanásos baleset". :) 









Szintén nagy újdonság, hogy több mint kétezer írószer- kreatív foglalkozásokhoz használatos termékek, és játék is elérhető, folyamatosan megújuló, hatalmas LEGO kínálat is megtalálható, természetesen kicsiktől a nagyokig, és lányostól a fiúsig. :)  








Sok olyan játék és társasjáték is kapható, amik eddig csak nagyobb áruházakban voltak elérhetők. 







....és a bio élelmiszerekről se feledkezzünk meg, mert bizony itt már megtalálható a komplett enerBIO, és a drogéria sajátmárkás bio élelmiszer teljes választéka is. 





Amik közül rengeteg finomságot el is készítettek nekünk, hogy megkóstolhassuk többek között a falafelt, ami nekem kissé fura volt, de kifejezetten nem rossz. :) Viszont rengeteg mást is, amik hihetetlenül finomak, és nagyon ízletesek.






A mennyei bio, laktóz, és glutén mentes édességeket is megkóstolhattuk, amik hát még mindig az én nagy gyengéim. :)






Mindezeken túl, a most megnyílt üzletben új kényelmi szolgáltatással is várják a vevőket, ugyanis az Online Drogériából egy erre a célra kialakított sarokban rendelhetjük meg kedvenceinket – így, ha épp nem kapható az adott termék vagy csak nem szeretnék cipekedni, akkor leadhatjuk rendelésünket a boltban. 






A fotózás kedvelőit pedig három fotókidolgozó kioszkkal várják, ahol akár azonnal kinyomtathatjuk többek közözz a telefonunkon tárolt, vagy épp az adott kiránduláson, nyaraláson készített képeket.






Természetesen egyéb különlegességekkel is igyekszik a drogéria még könnyedebbé és kényelmesebbé tenni a vásárlást. A legkisebbeket többek között játszósarok fogadja különböző kreatív és készségfejlesztő játékokkal, de a férfiakra is gondoltak, hiszen az üzletben roppant kényelmes kanapé áll rendelkezésükre, így téve kellemesebbé a várakozást számukra. 

Ha minden igaz, lesz itt kialakítva kis kávésarok is, amivel még könnyebb és elviselhetőbb lesz majd a várakozás. :) 


Ráadásul most különleges boltnyitási akcióval várják a Flórián téri boltba július 3-áig betérőket, akik egész nap 10% kedvezménnyel vásárolhatnak. 




Úgy gondolom, hogy ha a környéken jártok feltétlenül térjetek be az üzletbe, mert biztos vagyok benne, hogy Titeket sem fog hidegen hagyni már csak a látványa sem.  A kínálatról már nem is beszélve...... :-) 

Megjegyzések

  1. Hát ez nem semmi. :D Ezt az üzletet mindenképpen meglátogatom, ha Pesten járok... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdmes bemenni, ha arra jársz, mert nem csak hatalmas, tágas, hanem minden van. :-))

      Törlés
  2. Hűha, ez aztán a tér :) Ki gondolta volna, hogy egyszer nálunk is lesz ilyen :) Bámulatos, hogy a gyerekekre meg a férfiakra is gondolnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel az üzlettel valóban mindenkire extrán gondoltak. :) Remélem lesz még lehetőség több ilyet is nyitni az országban. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés