WOMANITY A Magazin Életre Kel! - Tour első állomás





Sziasztok ! 

A Womanity Szervezőiroda 2017.május 26.-28. időszakban megtartotta a Womanity Tour első hétvégéjét Harkányban a négy csillagos Dráva Hotelben, amin én is nagy örömmel vettem részt és amit ezúton is nagyon szépen köszönök Czagány Alexandrának és Szalma Ferencnek!  :) 

Mivel már többedjére vettem részt a Womanity Fesztiválon, így nagyon kíváncsian vártam, hogy mit hoz majd ez a hétvége, milyen tapasztalatokkal fogok haza térni. 

De ami még kíváncsibbá tett az az, hogy igazán nem is tudtam miről is fog szólni konkrétan az esemény. 

Persze volt információm, hogy milyen tréningek és programok lesznek, de azt nem tudtam milyen lesz, hogy fogom magam érezni. :) 





Harkány Dráva Hotel







Szépen elkészített ágyon (amit én dúvad szétszedtem :) ),......kedves és kellő információ állt rendelkezésünkre a programokkal kapcsolatban. 





Az első nap köszöntöttek minket résztvevőket egy kellemes köszöntő itallal és kedves ajándékkal, ahol megismerhettük a szervezőket, az előadókat és a résztvevőket is. 






"PANDHY’S™ SigmaLine Hair Renew Shampoo – Regeneráló Hajsampon


Cukor-tenzid alapú, koffein és glükóz tartalmú sampon, a mindennapi hajmosáshoz, minden hajtípusra. Természetes, bőrbarát összetételéből adódóan kíméletesen tisztít, regenerálja a hajhagymákat, hidratálja és ápolja a hajat és a fejbőrt, szabályozza a szébum termelést. Nem tartalmaz: SLS-t, parabent, mesterséges színező és illatanyagot, érzékeny bőrűek is használhatják."

"Organikus Ceruzák
PANDHY’S™ Bio Liner

Organikus Kontúr ceruzák, szemre, szájra

Ceruzáink organikus eredetű természetes viasz és olaj alapból készülnek. A szint tiszta ásványi pigmentjeink adják, a ceruzák semmilyen kémiai festékanyagot, tartósítószert nem tartalmaznak. Puha, krémes állagú, ápolj az ajak érzékeny bőrét, felhordás után tartós, nem kenődik el."


Forrás: PANDHY'S





Megmondom őszintén, én abban a hitben éltem, hogy bizony leszünk vagy hatvanan minimum és majd én ott a hátsó sor legmélyebb zugába jól elbújok és figyelem majd az eseményeket. 

....hát ez nem jött be! :-) 

Persze azért nem, mert összesen voltunk tizenöten, amit utólag egyáltalán nem bánok, mert sokkal jobb volt, sokkal személyesebb,  és sokkal jobban megismerhettem mindenkit. 






Az első vacsora is már nagyon jó hangulatban telt, és pont ilyen jól az összes többi közösen eltöltött esemény is. :) 






S. Tóth Márta Coach, NLP Tréner, Mediátor tréner, Mentor előadásait élveztük a legjobban, mert itt nem csak arról szólt a történet, hogy valaki előad valamit és kész, hanem arról, hogy bizony az előadás az egyközös történet, egy nagy közös beszélgetés volt.  

Beszélgettünk többek között a megfelelési kényszerről, ami manapság szinte mindenkit érint, és bizony itt is sok újat tudtam meg és sok olyan dolgot, és információt  hallottam amit nem is gondoltam. 

Még magamról, magamnak is kiderültek olyanok amik valahol mélyen bujkáltak bennem, de most itt felszínre tört és ezzel igen csak sok segítséget kaptam, és ezért köszönet Mártinak. :)






Természetesen ajándékkal is folyamatosan kedveskedtek nekünk, ahol többek között a Kyani termékeivel és újdonságával is megismerkedhettünk. 






"Komplex Táplálék és Antioxidáns Erőmű
A Kyäni Sunrise dobozban 30 x 30 ml tasak található.
Ha ki kellene választanunk azokat a figyelemre méltó és természetes élelmiszereket szerte a világból, amellyel biztosítani tudjuk a testünk számára a megfelelő táplálékellátást, akkor mi minden kétséget kizáróan az alaszkai vadáfonyát (a gyümölcsök királyát) és a Kyäni Sunrise termékben található további összetevőket választanánk.
A Kyäni Sunrise termékben található vitaminok és élelmiszerek- mint a riboflavin, tiamin, gránátalma, áfonya, szőlő, amla gyümölcs, panax ginszeng és még sok más- a gazdag színű, vitalizáló tápanyagok széles spektrumát nyújtják, emellett pedig kivételes wellness előnyökkel rendelkeznek.
A maximális biológiai hasznosulás érdekében a Kyäni Sunrise reggel fogyasztandó, így segít megtapasztalni az optimális wellness állapotát. Érdemes kipróbálni!

(A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot!”

A Kyani képviselői, Réka és Alexandra tüneményes volt, és töviről hegyire bemutatták nekünk a termékeket (persze itt is nagyon jó hangulatban telt az előadás).
Ami számomra is újdonság volt a Kyanitól az a bőrápolás, ezen belül az arcápolás vonal.

Az étrendkiegészítő termékeket már  korábbról ismertem, de a Fleuresse termékcsalád még nagyon új, és ha jól emlékszem, akkor mi itt az elsők közé tartoztunk akik ki is próbálhatták ezt az arcápoló termékcsaládot. :) "

Forrás: Kyani






Kép forrása: Kyani


"A tenyésztett növényi őssejteken és más természetes növényi anyagokon alapuló Fleuresse Bőrápolási Rendszer™ hidratáló, tápláló és gyors bőrsejt-regeneráló hatásának köszönhetően ragyogóbbá és fiatalosabbá teszi az arcbőrt.
A növényi őssejtekben előforduló természetes anyagokat tartalmazó könnyű, frissítő Fleuresse Szérum fiatalítja a bőrt, segít csökkenteni a finom és mély ráncokat, és védelmet nyújt az öregedés látható jelei ellen.
A Fleuresse Tápláló Arctisztító természetes növényi anyagok segítségével tisztítja és előkészíti a bőrt az értékes vitaminok, antioxidánsok és aminosavak felvételére.
Az intenzív hidratálást biztosító Fleuresse Nappali Élénkítő Krém nyugtatja, kisimítja és táplálja a bőrt, ezáltal megelőzi a finom ráncok kialakulását és javítja a meglévő finom és mély ráncok megjelenését.

Míg Ön pihen, az antioxidánsokban, vitaminokban és aminosavakban gazdag Fleuresse Éjszakai Krém hidratálja, kisimítja és puhává teszi bőrét, és célzottan küzd a bőröregedés elkerülhetetlen jelei ellen."

Forrás: Kyani






Kaptunk egy nagyon látványos és isteni illatos főzőbemutatót is, ahol megkóstolhattunk egy mennyei cukorborsó levest és egy rosé kacsát, epres-rebarbarás öntettel és körettel. 

Nem utolsó sorban pedig elleshettünk egy-két technikát is. :) 





 



...és hogy másnap se maradjunk ki a jóból, az Espák Pincészet mennyei boraival ismerkedhettünk meg, egy jó kis borkóstoló formájában, ahol 6 féle bort kínáltak, a száraztól egészen az aszú borig. 

Mivel iszonyatosan édes szájú vagyok persze, hogy az aszú vitte nálam  a pálmát. :) De nagy meglepetésemre az száraz borok is annyira illatosak, ízletesek voltak (ha lehet ilyet mondani egy borra), hogy bizony azok is elnyerték a tetszésemet. :) 







Espák Pál Borász előadása









A Hotel ajándéka egy saját készítésű Rebarbarás szamóca volt, ami ha hiszitek, ha nem, még mindig kibontatlanul várja a megfelelő felhasználást (na jó....eddig sajnáltuk csak úgy felzabálni). :) 
De el fog fogyni mert isteni finomság, és bizony meg kell adni a módját az elfogyasztásának. :) 





Az utolsó napon a beszélgetés Alexandrával is nagyon jól telt. Elmondhattuk a véleményünket, érzéseinket a rendezvénnyel kapcsolatban.






Utolsó 1 órácskánkat a lányokkal sikerült egy kis wellnessezéssel tölteni, ahol további jó kis beszélgetések zajlottak. :) 





...és még mielőtt elfelejteném. Csodás fotók is készültek rólunk a természet lágy ölén, ahol engem rommá csíptek a szúnyogok :-))), de sebaj....a lényeg, hogy jól éreztem magam és a fotók is szuperek lettek. :-)

Köszönöm Luca !!!! :-) 







Ha Ti is szeretnétek részt venni egy ilyen jó kis eseményen, mindenképp jelentkezzetek a következő Womanity turnéra. :)  


Megjegyzések

  1. Szuper, hogy volt lehetőséged elmenni egy ilyen fantasztikus rendezvényre! Nagyon jól sikerült az utolsó fotó, csini vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ! :) <3 Drága vagy ! :) Valóban szuper jó lehetőség volt, és egy élmény. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés