CATWALK Szépségszalon - Ahol teljeskörű a szépségápolás





Sziasztok ! 

Nemrég, egy csodaszép helyen, csodaszép környezetben megtapasztalhattam a kozmetika áldásos hatásait. 

Ha hiszitek, ha nem, én még kozmetikában csak és kizárólag szempillát és szemöldököt festetni voltam, így számomra az a világ teljesen új volt. :) 

Három nagyon kedves és tüneményes hölgy fogadott, akik megmutatták a szalont, és bemutatták, hogy milyen szépészeti lehetőségek rejlenek ott. :)  







Első körben a rádiófrekvenciás arckezelést kaptam, amitől nem csak teltebb lett a bőröm, hanem sokkal élettel telibb is, ugyanis a kellemes meleg stimuláció által a meglévő mély ráncaim is látványosan finomodtak.  





Az Eunsung Magicpolar rádiófrekvenciás (RF) készülék a legfejlettebb, valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely jelenleg az elérhető legmagasabb szintű megoldás.


Felhasználási terület: zsírbontás, méretcsökkentés, cellulit csökkentés, narancsbőr kezelés,bőr rugalmasság és feszesítés, arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció, fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentés.

ALPHA LED SPA masszázs
Összefoglalva, amit az ALPHA masszázs nyújt:
-relaxál, növeli a szellemi teljesítőképességet
-lelki megnyugvást ad, megszabadít a stressztől
-tisztítja, szépíti a bőrt, ezáltal méregteleníti a testet
-elégeti a kalóriát, így elősegíti a súlycsökkenést (+ kalória indikátor)
-csökkenti a víz visszatartást, serkenti a vérkeringést, masszíroz és csökkenti a fájdalmakat, az aromaterápia felfokozott állapotot is biztosit, a száraz meleg nyugtatja az izmokat és fokozza az izomtónust, az alfastimulus elősegíti a kreatív gondolkodást
-a hátat érő meleg csökkenti a feszültséget




előtte




utána


Lehet, hogy a fotókon nem látszik akkora változás, de egyrészt nem tudtam tökéletes fotót készíteni, másrészt nem is akartam manipulálni a képet, mert az akkor már nem én lennék.

De ami tény, hogy akik láttak akkor, meglepődtek mennyire kisimult vagyok, és milyen szép selymes a bőröm. :) 


A szalonban még igénybe lehet venni az Alpha Oxy Led Spa fogyás új technológiáját

Az Alphamassage jellemzője egy vezérlő panel és egy fejlett levegőzuhany, mely megfürdeti testünket egy egyenletesen meleg szaunában. Az agy és a test funkciói fokozatosan eljutnak a nyugodt „alfa” és „téta” szintekre a fényvédő szemüveg és a fejhallgató segítségével, amelyek előre meghatározott hullámhosszú, összehangolt fényt és hangot képeznek.

Hogy mire is használjuk? Relaxál, növeli a szellemi teljesítőképességet, lelki megnyugvást ad, megszabadít a stressztől, tisztítja és szépíti a bőrt, izzaszt, ezáltal méregteleníti a testet, elégeti a kalóriát így elősegíti a súlycsökkenést, növeli az anyagcsere szintet, csökkenti a víz visszatartást, serkenti a vérkeringést, masszíroz és csökkenti a fájdalmakat, a száraz meleg nyugtatja az izmokat és fokozza az izomtónust, az alfastimulus elősegíti a kreatív gondolkodást, a hátat érő meleg csökkenti a feszültséget.







A masszázs erőssége változtatható a hát és lábizmok nagyon lágy simogatásától az egészen erős masszírozásig. A végeredmény a fájdalmak csökkenése, felgyorsult vérkeringés és teljes relaxáció.


Minden egyes kezelés csodálatosan pihentet, megnyugtat és jó közérzetet, biztosít, emellett a programok személyre igazíthatóak: relaxáció, fogyás, fittness, energia feltöltés, kreativitás, romantika, szépség, mélyalvás, szupertanulás, dohányzásról leszoktatás.




Űrbéli szoláriumgépben barnulhatunk miközben a lábunk alatt lévő kis készülékkel még fogyhatunk is. :) 





A szépülésben és egészségünk megőrzésében még a segítségünkre vannak csodás 100% tisztaságú bio illóolajok is. 





Ezzel a kis szuper géppel pedig egyrészt mikrodermabráziós kezelést kaphatunk, ami egy sokkal finomabb módja a bőr hámlasztásának, és amit még szintén itt igénybe vehetünk, az a már nem oly új keletű, de nagyon jó mezoterápiás kezelés. 









Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, és köszönöm, hogy kipróbálhattam egy valóban nagyon jó és hatásos kezelést, és ha Ti is szeretnétek kipróbálni akár mindegyik kezelés fajtát, vagy csak egy-egy területét, akkor látogassatok el CATWALK Szalonba ( Budapest, I. kerület Hattyú utca 14.)


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés